18.5. Ykköspesis: Puijo – Jyväskylä | Puijolle rutiinivoitto

18.5.2022. Klo. 18:00

Puijon Pesis

@1,80

Panos
2/5

Puijon Pesis ja Jyväskylän Lohi kohtaavat tänään ensimmäisessä ”paikallisottelussaan” klo 18:00. Molemmat joukkueet ovat selviä pudotuspelikandinaatteja, joten kentällä nähdään tänään upea ottelu. Molempien joukkueiden ensimmäiset ottelut päättyivät yllättävällä tavalla, Puijon jäädessä pisteittä Uraa vastaan ja Lohen ollessa ongelmissa Haapajärvellä.

Kotikentälle paluu tuo mukanaan turvallisuutta

Puijon ensimmäinen ottelu oli katastrofi. Kuopiolaisporukka rakensi vain kahdeksan 3-tilannetta Kannuksen Uraa vastaan. Etupesille selviäminen oli helppoa, kun Ilari Penttinen ja Miro Kähkönen suoriutuivat rooleistaan kiitettävästi. Etenkin Kähkönen pelasi loistavan ottelun onnistuessaan 80 prosenttisesti siirtäessään Penttistä ja Eemeli Paldaniusta kohti kakkospesää. Kotiutusosastolle ei voi antaa moitteita, sillä kahdeksasta 3-tilanteesta Puijo onnistui kairaamaan viisi juoksua. Vaihtotilanteet kolmoselle puolestaan tuottivat ongelmaa. Vaikka 3-tilanteiden vaihtoprosentti oli kohtalainen, niin näissä tilanteissa syntyi takapaloja liikaa.

Kotikentällä tänään nähdään huomattavasti parempi PuPe ja joukkueen ratkaisumiehet Joonas Riikilä ja Mikko Lukkari pääsevät töihin kotiutustilanteissa. Sarjan top 2 -joukkueeksi povattu Puijo on materiaaliltaan merkittävästi Jyväskylää edellä. Kuopio kärsi ensimmäisessä ottelussa hieman myös räpylä-, heitto-, ja merkkivirheistä. Tällaiset ongelmat eivät ole mikään jymy-yllätys kauden avausottelussa – etenkin vieraspelissä.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Vieläkö Lohen peli takkuaa?

Kaudenavauksessa Jyväskylän Lohi oli huono, laiska ja heikko. Ykköskärki oli ongelmissa kentälle mennessä ja tuttuun tapaan jo viimekaudelta muodolliselle kakkoskärjelle ei annettu vastuuta. Alex Leinonen ja Tuomas Luukkonen olivat sisäpelin väripilkkuja, molempien onnistuessa vaihdoissa mallikkaasti. Myös numerolla 2 pelannut Matias Kauppinen pärjäsi hienosti vaihtotilanteissa, toisin kuin kentälle mennessään.  Lohen ensimmäistä peliä kuitenkin varjosti kammottava sää; kova tuuli teki perinnelajin pelaamisesta mahdotonta.

Lohen kotiutusosasto oli avauksessa liian kaksijakoinen. Siinä missä Juuso Tajakka suoriutui roolistaan puhtain paperein, oli Samu Saarinen surkea. 0/4 kotiuttanut Saarinen pelasi viimekaudella loistavasti, mutta kauden ensimmäisessä ottelussa kotiuttajajokeri oli vain varjo entisestä.  Ulkopeli oli toimivaa Lohella, mutta yhtään vähempää ei voi odottaa Haapajärveä vastaan. Sisäpelin täytyy kehittyä paljon, etenkin kotiutus sakkasi ensimmäisessä pelissä liikaa kun kotiutuslukema näyttää tulosta 3/11.

Lyijyinen ulkopeli liikaa Lohelle

Ailahtelevasti sisävuoroilla pelannut Lohi joutuu tänään isoon haasteeseen, kun Puijon timanttisen tiukka linja estää jokaisen löysän vaihto- ja kotiutusyrityksen. Jyväskylän nimimiesten ja tärkeiden pelaajien täytyy ottaa tänään isoa roolia, mikäli pistesaalis on tähtäimessä monipuolista Puijoa vastaan.

Kuopiolla on kasvojenpesun paikka ja kotikentällä on odotettavissa rutiininomainen voitto. Ottelussa ei ole oletettavissa yllättäviä sään vaikutuksia peliin, vaan parempi joukkue poimii pisteet mukaan. Tänään pisteet jäävät Kuopion seudulle, kun lapulle poimitaan Puijon Pesiksen voittoa Coolbetilta kertoimella @1,80.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!