3.8.2022 Ykköspesis: Kannus – Haapajärvi | Kuolemanottelusta kotivoittoa tarjolla

3.8.2022. Klo. 18:00

Kannus

Panos
2/5

Tänään päästään seuraamaan kahden ”bottom 4” -joukkueen kohtaamista, kun Kannuksen Ura saa vieraakseen Haapajärven Pesä-Kiilat. Kannus on sarjataulukossa yhdeksäs ja realistisesti ainut joukkue, joka voi nousta putoamiskarsinatviivan yläpuolelle; etenkin jatkamalla nykyisiä otteita. Haapajärvi on pelannut odotettua paremman kauden, muiden häntäpääjoukkueiden kustannuksella. Sarjanousija Haapajärven piti olla sarjan viimeinen, mutta HP-K on onnistunut naaraamaan kahdeksan joukkueen kuudestatoista pisteestä neljää heikointa vastaan.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Nousujohteinen Kannus vahvoilla

Joukkueet ovat kohdanneet kesän aikana kolmesti ja tänään on viimeisen mittelön aika. Kolmessa ottelussa HP-K onnistui voittamaan kaksi ensimmäistä ottelua ja sai niistä 5 pistettä. Viimeisessä kohtaamisessa ura oli kuitenkin selvästi parempi, esimerkiksi kolmostilanteet kääntyivät Uralle 4-20. Kannuksen peli on ollut loppua kohti todella nousujohteista ja joukkue tavoittelee realistisesti suoraa sarjapaikkaa. Edelliseen viiteen otteluun on Kannus naarannut 3 voittoa, mutta huomion arvoista on, että niistä kaksi tuli Puijoa ja Haminaa vastaan.

Joukkueen loppu- ja keskikauden sankareita ovat olleet ykköskärki Teemu Hollanti 17 tuotua ja kotiuttajajokeri Tuomo Rautio 27 löytyä, jokseenkin vaivaisella 30% tehokkuudella. Kannuksen nousujohteisuus kuitenkin perustuu pääasiassa tiukkaa ulkopeliin, sillä joukkueen viidessä edellisessä voitossa on juoksuja päästetty vain 17 kappaletta.

Legendaarinen seura syvissä vesissä

Siinä missä Kannus on ollut nousujohteinen, täytyy HP-K:n edellistä voittoa etsiessä palata aina 17.7 asti, jolloin joukkue onnistui raapimaan enemmän tai vähemmän onnekkaan 2-1 voiton Loimaasta kotiutuskilvassa. HP-K:n kausi on ollut oletetusti heikko ja on hyvin todennäköistä, että seuraa odottaa Suomensarja taas ensikaudella. Joukkueesta ei löydy yli 20:n juoksun kotiuttajaa, ei yli 20 juoksun etenijää. Koko kaudella joukkueesta on löytynyt vain kaksi pelaajaa, joilla on yli 50 prosentin kärkilyönnit: Markus Lehtiniemi ja Ilari Kauhanen¸ näistäkin herroista Lehtienimi on siirtynyt Puijoon.

Pesä-Kiilojen pelistä on todella vaikea löytää onnistujia. Myös Kauhanen jää kärkietenijänä todella usein alle 50 %, mitä tulee kentällemenotehokkuuteen ja se on aivan liian vähän. Joukkueen suurin kompastuskivi on kentälle pääsemisen vaikeus ja tämän takia tilanteiden ketjuttaminen on todella vaikeaa. Viikonlopulta niskaan painaa kotitappio Kannukselle, jossa vieraat olivat koko ajan parempia.

Heikoista parempi

Kannuksella on numerolla kuusi, jopa seitsemän pelaajaa joiden sisäpelitekemiseen voi luottaa. Tilanteiden rakentaminen onnistuu ja HP-K:n heikkoa ulkokenttää vastaan on tänään helppo rankaista. Avoimella Lestijoki-Areenalla ulkopelivirheet näkyvät pelottavan äkkiä ja HP-K tulee olemaan vaikeassa takaa-ajoasemassa koko illan ottelun ajan. Haapajärveä vaivaa myös liialliset takapalot, eli vaikka 0-tilanteen purku aukeisikin, on joukkue vaikeuksissa etenijän pesävaihdoissa ilman turhia takapaloja.

Peli on lähes tärkein ottelu Uralle koko kaudella: häviöllä suoran sarjapaikansäilyttäminen on utopiaa, kun taas voitolla säilyy realistinen sauma Ykköspesis-paikan säilyttämiseen. Pelivalinnaksi poimitaan Kannuksen Uran suora voitto.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!