12.7. Ykköspesis: Hamina – Puijo | Sarjan kärkipaikka jaossa Vallikentällä

12.7.2023. Klo. 18:00

Hamina moneyline

Panos
2/5

Haminan Palloilijat pääsevät todella jännittävään kotiotteluun tänään, nimittäin vastaan astelee sarjan kärkipaikkaa pitävä Puijon Pesis. Haminan ja Puijon väliset ottelut ovat jo parin vuoden ajan olleet sarjan ehdotonta kermaa ja tämänkin illan ottelusta voidaan povata hyvin tasaista.

Hamina on jatkanut kauden pienten vaikeuksia jälkeen loistavasti ja viilettääkin tällä hetkellä yli kuukauden mittaisessa voittoputkessa. Sisäpeli alkaa olemaan timanttisella tasolla ja juoksuja lyödään haminan toimesta keskimäärin 9 per ottelu. Myös yksilötasolla peli toimii hyvin maukkaasti.

Puijon on kuin peilikuva Haminasta. Joukkue on lähes yhtä laadukas, mutta ulkopelivoittoinen. Puijo lyö ottelussa vain 6,2 juoksua, eli oranssipaidat lyövät lähes 50% enemmän juoksuja. Sen sijaan ulkopeli on sarjan parasta.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Voittoputkelle jatkoa kotona

Hamina sai pidettyä voittoputkesta kiinni vaikka joukkueen yksi tähtipelaajista Joosua Rättö joutuikin olemaan sivussa pari peliä. Rätön poissaolo näkyi, kun oranssipaidat kärsivät pistemenetykset molempia jyväskylän joukkueita vastaan, mutta voitot silti maistuivat. 

Rätön ohella loistavaa kautta pelaa numerolla yksi Teemu Rouhiainen, joka on sarjan paras etenijä. Rouhiaisen loistokaudesta iso kiitos kuuluu myös kolmannelle Itä-Länsi -valinnalle Elias Lahdelle. Rouhiainen menee kentälle yli 70 prosenttisesti, Lahti vaihtaa häntä lähes 80 prosenttisesti ja Rättö kotiuttaa herroja melkein 60 prosenttisesti. Tässä on kombo jota vastaan on vaikea pelata.

Haminan oikeastaan ainut heikkous on yksittäisten vuorojen ongelmat. Periaatteessa tällainen ongelma menee satunnaisen vaihtelun piikkiin, mutta tämä alkaa muodostumaan jo traditioksi Haminan kohdalla. Huolimatta siitä kuinka hyvässä vireessä HP on, niin yksittäinen heikko vuoropari näkyy lähes jokaisessa ottelussa. Kolikon kääntöpuolena kuitenkin sanottakoon se, että lähes jokaisessa ottelussa tämä rajoittuu juuri siihen yhteen vuoropariin.

Lyijyinen Puijo ei anna pisteitä ilmaiseksi

Puijon ulkopeli on todella kovalla tasolla, mutta tänään se joutuu tähänastisen kauden kovimpaan testiin. Kotipelissä Puijo hävisi Haminalle supervuorossa, mutta onnistui pitämään Haminan vain kolmessa lyödyssä juoksussa. Lyöjätilaston ykkönen Rättö kuitenkin puuttui tästä pelistä, eikä tänään Puijo selviä yhtä helpolla.

Vähäjuoksuisuuden takia Puijon peli kärsii jatkuvia pistemenetyksiä, yhden juoksun erolla tulevista jaksohäviöistä tai -tasapeleistä. Samaan aikaan tämä vähäjuoksuisuus ja laadukas ulkopeli kuitenkin kertoo myös tasaisesta suorittamisesta, mutta riittääkö tasapaksuus Haminaa vastaan vieraissa?

Numerolla yksi pelaava Eemil Salminen on tänään isossa roolissa. Vaikka PuPen ulkopeli onkin sarjan parasta, on Hamina aivan kintereillä. Salminen on ollut todella heikko menemään tyhjälle kentälle ja ongelmaksi se voi muodostua tänään, sillä Hamina on sarjan paras 0-tilanteessa ulkona.

Tasaisesta ottelusta puuttuu Puijolta juoksut

Puijon vähäjuoksuisuus on yleisesti toimiva konsepti, mutta Vallikentällä Haminaa vastaan se ei riitä. Joukkueet eivät ole näistä ennakkoasetelmista yhtä todennäköisiä voittajia, vaan kelkka kääntyy lopulta suhteellisen selkeästi Haminan puoleen. 

Siinä missä Puijo haastoi Haminan loistavasti kotipelissä, ei tänään tule olemaan yhtä helppoa. Kentällä nähdään varmasti selkeä vastakkainasettelu Joosua Rätön ja Mikko Lukkarin välillä. Vaikka Rättö onkin kaksikosta jo yksin se varmempi kotiuttaja, niin myös taustatulta hän saa paljon enemmän.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!