22.5. Ykköspesis: Alavus – Ikaalinen | Montulla materiaalieroja

22.5.2022. Klo. 16:00

Alavus

Panos
1.5/5

Alavuden Peliveikot kohtaavat tänään klo 16:00 sarjan yhden heikoimmista joukkueista Ikaalisten Tarmon. Materiaaliero puoltaa entuudestaan jo vahvasti aloittanut APV:tä, mutta Rasmus Paanasen puuttuminen on joukkueen kannalta katastrofi. Heikolla rosterilla liikenteessä oleva Ikaalinen on tänään pulassa Montulla, kun joukkueen etukenttäpeli heikkenee merkittävästi Rasmus Paanasen puuttumisen johdosta.

Vakuuttava ulkopeli saa jatkoa

Alavus on pelannut kaksi ottelua, toisen Alajärveä ja toisen Oulua vastaan. Kahta kärkijoukkuetta vastaan on APV päästänyt vain 9 juoksua. Yhdeksästä juoksustakin voidaan ”vähentää” muutama pois, sillä vieraspelissä Alajärvellä aurinko teki useampaan otteeseen tepposet. Ulkopeli on APV:llä laadukasta, muutamia ongelmia lukuun ottamatta. Rasmus Teppo on kärsinyt alkukaudesta räpylävarmuuden puutteesta ja on ollut useasti ulkopelissä heikoin lenkki. Alajärvellä vieraspelissä Teppo sai onnistumisia ja on odotettavissa pelivarmuuden nousua.

Ulkopelissä puolestaan jatkuvasti onnistumisia ovat haalineet kopparit Mikko Hakomäki ja Jaakko Peltokangas. Takakentällä on tapahtunut hyvin vähän virheitä ja Hakomäen lisäys joukkueeseen on tuonut roppakaupalla pelivarmuutta ja rauhallisuutta. Myös lukkari Oskari Mäkelä on onnistunut roolissaan moitteitta. Sisäpelissä Vimpelistä lainalla oleva Ville Takala on ollut odotettua heikompi. 3/13 kentällemeno-onnistuminen on todella järkyttävä lukema. Sen sijaan Elmeri Antila on paikannut jokeripaidassa Takalaa hyvin.

Lyöntivoimainen APV on kotikentällään vahvoilla, kun jokeriosaston Lauri Juurakko ja Joonas Riihimäki ovat näyttäneet elonmerkkejä, huolimatta APV:n vaivaisesta kuudesta lyödystä juoksusta. Mikäli tilanteiden rakentaminen jatkuu tänään yhtä varmoissa merkeissä, on Ikaalinen pulassa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Odotukset alhaalla

Ikaalisten Tarmon alkukausi on ollut oletetulla tasolla. Kolmostilanteita on tullut yllättävän paljon, mutta Simoa vastaan joukkue näytti heikolta. Paanasen puuttuminen tänään Tarmon vahvuudesta on joukkueelle iso kolaus. Harjoitusottelussa APV:tä vastaan oliTarmon lukkari joukkueen tärkein pelaaja hakiessaan pienet loistavasti. Mikko Pauna ja Sampo Lähdesmäki ovat suorittaneet vaihtolyöntejä onnistuneesti, eikä ulkopelissä ole suurempia ongelmia. Jami Mäkisen sen sijaan on päästävä kentälle paremmalla prosentilla. 30 prosenttisesti kentälle menevä etenijä ei riitä itsevarmaa Alavutta vastaan.

Tilanteita ei nähdä tänään vierailla kovin montaa. Jukka Lankinen kuuluu Mäkisen tavoin noin 30 %:n kerhoon, eikä hän voi olla tyytyväinen suorituksiinsa. Yhdessä Teemu Lepistön kanssa parivaljakon täytyy pelata huippupeli, jos ottelun voitosta edes puhutaan Tarmon kanssa samassa lauseessa. Joukkueen peluutus ei ole vakaalla tasolla, vaan Mikko Lehdon ohjastama porukka menettää paljon heikolla peluutuksella ja pelivalinnoilla.

Tyly ja tylsä kotijoukkue

APV:n ei tarvitse tänään tehdä urotekoja, vaan omalla tasolla suorittaminen tulee riittämään vallan mainiosti. Lyijyinen APV on ulkopelissä Paanasta vajaana olevaa Tarmoa aivan liikaa edellä, eikä vierailla ole tänään saumaakaan. Etukenttää joudutaan turvaamaan liikaa pieniltä, joilla reikiä alkaa löytyä linjan vastuualueilta. Pelivalinnaksi poimitaan Alavuden Peliveikkojen suoraa voittoa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!