28.5 Ykköspesis: Alavus – Hamina | Kotietu yliarvostettuna kertoimissa

28.5.2022 Klo. 13:00

Hamina

Panos
2/5

Alavuden peliveikot kohtaavat tänään Haminan Palloilijat Klo 13:00 alkavassa pelissä Alavuden Montulla. Alavus on aloittanut kautensa jopa oletettua heikommin, juoksueron ollessa heikko 10-19. Vastassa on sarjan yksi ehdottomista kärkiporukoista Hamina. Hamina on sen sijaan ollut todella vakuuttava. Rutiinivoitot Loimaasta ja Haapajärvestä, sekä hyvä taistelu Kouvolaa vastaan. 

Kotijoukkueella useita ongelmia

Alavuden pelissä on aivan liikaa ailahtelua, että voisi puhua vakuuttavasta joukkueesta. Ulkopelissä tietyt hahmot suorittavat ja tietyt pupeltavat pelistä toiseen. Lähes virheettömästi pelannut koppariosasto on ollut pääsääntöisesti luotettava. Mikko Hakomäki ja Jaakko Peltokangas ovat hoitaneet tonttinsa. Myös joukkueen lukkari Oskari Mäkelä on pelannut oletettua paremmin. pelilliset ongelmat löytyvätkin pääasiassa linjasta. Rasmus Teppo on jatkuvasti räpylävirheiden kanssa tekemisissä, ja Miika Anttila puolestaan on ollut vaikeuksissa heittojen kanssa. 

Sisäpelistä löytyy pelkästään kysymysmerkkejä. Peluutusjärjestys vaihtelee radikaalisti ottelusta toiseen, lainalla ollut Ville Takala ei pääse kentälle tarpeeksi. Joukkueen vaihtotilanteet ovat olleet heikkoja, eikä 3-tilanteita tule riittävästi siihen nähden, että joukkueen kotiutusprosentti on 34,5%. Joukkueen jokereiden peluutusjärjestys herättää myös kysymyksiä. 

Kotikentällä viimevuosina edukseen esiintynyt APV, on ollut tällä kaudella kotona jopa heikompi kuin vieraissa. Asiassa mietityttää, että eivätkö uudet pelaajat tai pelinjohtaja ole vielä sinut erikoisen kotikentän ahtauden kanssa vai meneekö ongelmat varianssi piikkiin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Vakuuttavasti johdettu joukkue

Siinä missä APV oli ailahteleva ja vailla koheesiota, Haminan Palloilijat ovat kaikkea muuta. Petri Tuuvanjohdolla joukkueesta on rakentunut hyvin vakuuttava porukka. Ulkopelissä joukkue toimii rauhallisesti ja eritysnoston ansaitsevat polttajakaksikko Konsta Saarilehto ja Jere Paananen. Ulkopelistä ei löydy heikkoja suorittajia ja ei olisi väärin luetella jokaista nimeä erikseen, jo tässä vaiheessa kautta. 

Sisäpeli toimii kuin sen pitää. Lähes 18 3-tilannetta pelissä rummuttava Hamina lyö keskimäärin seitsemää juoksua ottelua kohti. Luvut ovat loistavia, sillä joukkue oli lähes juoksuton Kouvolaa vastaan kauden avauksessa. Joukkueen ongelmana voisi pitää kotiuttaja kolmikon Juha LeskisenLassi Vuorelan ja Elias Lahden keskinkertaista, jopa heikkoa kotiutustehokkuutta. HP on kuitenkin kompensoinut ongelmaa loistavilla vaihdoilla ja jatkuvilla 3-tilanteilla. 

Jokeripaidalla pelaava Henri Heikkilä on saanut konkretisoitua hyvän kärkietenemisensä viidellä tuodulla juoksulla. Heikkilän lisäksi joukkueesta löytyy tasaisesti jalkoja, eikä tuontivoima ole yhden miehen varassa. Haminan etuna tänään Alavuteen nähden on selkeän materiaaliedun lisäksi mentaaliset erot. Joukkueella on peli hallussa, rennoilla fiiliksillä vieraspelireissulle lähdettäessä joukkueen pitäisi olla selvästi suurempi ennakkosuosikki. Haminalle tällaiset ottelut alemman keskikastin joukkueita vastaan täytyy olla rutiinivoittoja.

Tasaisella suorittamisella pisteet mukaan

Heikosti suorittanut APV on tänään sisällä, mutta etenkin ulkona vaikeuksissa Haminan monipuolisuutta vastaan. Vaikka kotijoukkue estäisi kärjen kentälle menon, on HP:lla paljon muitakin vaihtoehtoja, joita voivat käyttää hyväksi etenijöinä. Ottelusta lapulle kelpuutetaan ehdottomasti Haminan voittoa kahden jakson jälkeen (3-way).

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!