15.6.2022 Ykköspesis: Alavus – Alajärvi | Montulla kaksijakoiset asetelmat

15.6.2022. Klo. 18:00

Alajärvi

Panos
2.5/5

Klo 18:00 alkavassa pesäpallon paikalliskamppailussa vastakkain ovat Alavuden Peliveikot ja Alajärven Ankkurit. Kotijoukkue on suorittanut todella paljon oman tasonsa alle, siinä missä Alajärvi on pääasiallisesti voittanut pelit, joista voitto on ollut oletus.

Kauden ensimmäisessä kohtaamisessaan Alajärvellä, Alavus oli vahvempi kotiutuskilpailun jälkeen jaksovoitoin 1–2. Erikoisten vaiheiden jälkeen, AA joutui taipumaan vierailla, mutta ottelun jälkeen on moni asia muuttunut. Olli-Pekka Sinkkonen, APV:n viuhkamies ei ole saanut kautta käyntiin halutulla tavalla.

Kotiutuskilpavoitto AA:ta vastaan on jäänyt tähän mennessä alavutelaisporukan ainokaiseksi. Kokoonpanossa on näkynyt yllättäviäkin muutoksia, eikä peruspeli meinaa kulkea.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Alavus heikko lähes joka osa-alueella

Sarjan viimeisellä sijalla majaileva APV, on ollut todella heikko. 8 peliä, yksi voitto, ja juoksuero -44, kertoo kaiken olennaisen. Miika Anttila on hoitanut kotiutusroolinsa kiitettävästi, Lauri Juurakon antaessa taustatulta 44 prosentin varmuudella. Joukkueella ei sitten olekaan muita, joita voisi kutsua tässä vaiheessa kotiuttajiksi.

Kentällemeno on ollut karmaisevan vaikeaa. Elmeri Antila on ainut etenijä, joka on päässyt kentälle yli 50 prosenttisesti. Vimpelistä tullut vahvistus Ville Takala on ollut todella heikko: 40 % kärkilyöntiprosentti ja kentälle hän menee alle kerran kolmesta yrityksestä.  Vaihtolyönneissä Mikko Hakomäki on ollut kohtalainen, mutta jopa häneltä olisi syytä odottaa parempia suorituksia.

Ulkopelissä ei ongelmat vähene ollenkaan. Yli 9 juoksua keskimäärin ottelussa päästävä APV on useiden ongelmien uhri. Räpylävirheet ovat muodostuneet jo rutiiniksi ja harhaheittoja heitetään päivätyöksi. 4 päästettyä juoksua harhaheitoilla ja paljon enemmän harhoista seuranneita kolmostilanteita. Joukkueen lähes jokaisella ulkopelipaikalla on nähty Pep-ruletin tapaista rotaatio, eikä oikeanlaista synergiaa tunnu löytyvän joukkueesta. Kotiotteluissa on Alavus ollut vahvempi ulkona, mutta ulkopelivirheitä tulee kotonakin pilvin pimein ja sisäpeli jatkaa sakkaamista.

Vieraat on täyttänyt odotukset

Alajärven peli on ollut ailahtelevaa tuloksellisesti, mutta pelit ovat näyttäneet tehokkaalta monella saralla. Vain 27 päästettyä juoksua kertoo todella vahvasta ulkopelaamisesta. Vain 7 ottelua pelannut Alajärvi on taulukossa sijalla 7, mutta 3 pisteen voitolla tänään, tulisi nousu neljän sakkiin. Ankkureiden kotiutusvastuu on jakautunut todella tasaisesti, mikä on hyvä ja huono asia. Joukkue ei ole riippuvainen yhdestä kotiuttajasta, mutta rosterista ei myöskään löydy sankaria, joka kannattelee muita heikkona päivänä. Alajärvi rakentaa keskimäärin 16,6 3-tilannetta ottelussa, mutta juoksuja näistä tulee vain 6,1 per ottelu. Heikohko kotiuttaminen yleistasolla on ongelma, mutta Alajärvellä on ollut myös epäonnea ja kotiutusprosentti lienee nousevan kauden edetessä.

Ulkopeli on ollut joukkueella lähes virheetöntä. Alajärvi on hävinnyt 3 ottelua ja niissäkin päästettyjä juoksuja on vain 11, tämä kertoo ennen kaikkea tulosten riippuvuudesta kotiutusvoimaan. Alkukankeuden jälkeen on Ankkurit myös vahvistuneet kotiutusosastolla pelillisesti, eikä ole oletettavissa, että APV tuottaa tänään vieraita vastaan ongelmia.

Alajärvi on joukkueena ollut todella tasapaksu, eikä heikkoja lenkkejä ole. Pelillisesti tulokset eivät ole yhdestä miehestä riippuvaisia. Ehkä kuitenkin joukkueen sieppari Lauri Ihamäki ansaitsee joukkueen ulkopelaamisesta erityismaininnan.

Vieraat liian pieni ennakkosuosikki kertoimissa

Paikalliskamppailua olisi mukava luonnehtia tasaiseksi ja jännittäväksi, mutta ainoa tasaisuus tähän otteluun tulee vähäjuoksuisen Montun takia. Bookerit ovat ansaitusti asettaneet Alajärven ennakkosuosikiksi, mutta kertoimissa painaa vielä liikaa aiempi tappio APV:lle kotipelissä. Todellinen arvio on lähellä 60 prosenttia Alajärven suorasta voitosta ja siksi pelaammekin tänään vierasvoittoa, oikein maukkaalla kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!