3.8.2022 Ykköspesis: Alavus – Alajärvi | Paikallispelin taika aliarvioitu

3.8.2022. Klo. 18:00

Alavus/Tasapeli

Panos
1.5/5

Vihjeen lopusta löydät ohjeet, kuinka oikealla panostuksella saat käyttöösi APV/Tasapeli -kohteen, vaikkei sellaista markkina tarjoakkaan.

Alajärven Ankkurit – mestariehdokas – kohtaa tänään Alavuden Peliveikot Montulla vieraspelissä, kun tarjolla olisi molemmille joukkueille elintärkeitä pisteitä. Joukkueet ovat kuin yö ja päivä, Alajärvi on ollut vakuuttava lähes joka osa-alueella, kun taas APV:lla on ollut vaikeuksia kauden alusta alkaen. Ainoa voimaluku, jossa Alavus on lähes AA:n tasolla, on parhaiden kotiuttajien kotiutustehokkuus. Alajärvellä on tähän tarjota Lauri Ihamäki 2+27 @53 % ja Juho Ihamäki 0+26 @50 %. Toki Antti Toivola on aivan kintereillä. APV:n kaksikko on puolestaan Miika Anttila 0+30 @58 % ja Lauri Juurakko 1+20 @37 %. Alavus siis tässäkin jäljessä, mutta paikallispelien vaikutus ja Monttu pelikenttänä vaikuttaa asiaan paljon.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tasaisissa kamppailuissa AA parempi

Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti, joista AA on kerännyt 6 pistettä ja APV 3. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet äärimmäisen tasaisia, lukuun ottamatta edellisen kohtaamisen ensimmäistä jaksoa. Monttu on edelleen ehkä Suomen hitain ja vähäjuoksuisin kenttä, jossa yli kuuden juoksun vuoroparit ovat harvinaisia; tämä lisää sattuman osuutta merkittävästi. Myös juuri Miika Anttila on ollut elementissään kotipeleissä. Huolimatta kentän vähäjuoksuisuudesta on kotiuttajahirmu lyönyt juoksuistaan 15kotona ja jäänyt vain kahdesti juoksuitta.

Alavus oli paperilla alemman keskikastin joukkue, mutta tänä vuonna karsinnat kutsuvat. Vimpelin farmiyhteistyö tuo kuitenkin tänäänkin apuja, kun lukkarilupaus Eemeli Lassila suorittaa lautasen äärellä ja muun muassa Miska Mortensen tulee tarjoamaan apua sisäpeliin. Yksikin piste on iso voitto ja se on varmasti kotijoukkueen tavoitteena.

Alajärvi liitää viiden ottelun voittoputkessa ja on ollut pääosin vakuuttava. Onneakin on ollut joukkueella matkassa, etenkin edellisessä ottelussa. Vaikka Alajärven peli on ollut monipuolisesti vahvaa, niin Puijokin vastaan lähes jokainen juoksu tuli vastustajan virheistä. Alajärven vahvuuksia hyvän kotiutuspelin ohella on monipuolinen etenijäarsenaali ja tiukka ulkopeli.

Alajärveltä löytyy 4 pelaajaa kotiutuskuninkuuskilpailun TOP 20 -sarakkeesta, Lauri ja Juho Ihamäki, Antti Toivola ja Tuukka Etula. Tämän lisäksi myös kotiutus top 20 -porukkaan mahtuu seuraava kolmikko: Mikael Penninkangas #1, Elmeri Koivusalmi #19 ja Nestori Yli-Sissala #20. Alajärven monipuolisuus on joukkueen menestyksen kulmakivi ja henkireikä. Joukkue ei ole rakennettu niin kuin monet muut modernit joukkueet, joissa on selvä ykköskärki ja 2 kotiuttajaa, vaan lähes jokainen pelaaja voi täyttää jokaisen roolin vähintään kohtalaisesti.

Historian havinaa havaittavissa

APV-AA pelattiin edellisen kerran montulla 15.6 ja päättyi Ankkureiden 0-1 supervuoro voittoon. Tässä ottelussa kertoimiin peilattuna, oli APV 44 % altavastaaja. Tämän ottelun jälkeen joukkueiden voimasuhteet eivät ole muuttuneet merkittävästi, mutta bookerit ovat painaneet APV:n aina 34 % altavastaajaksi illan otteluun. APV on joukkueista selvästi heikompi, mutta keskinäisissä otteluissa tasoero on ollut maltillinen.

Kun otetaan huomioon Alavuden Montun vähäjuoksuisuus, APV-AA -otteluiden tasaisuus ja APV:n päivän vahvistukset, voidaan helposti todeta, että todenmukaisempi arvio on noin 38/62 Alajärven hyväksi. Pelikohteeksi siis kelpuutetaan Alavus/tasapeli.

Ohjeet pelivalinnan rakentamiseen

Alavus/Tasapeli kohteen muodostaminen: hyödynnä Mr Greenin (julkaisuhetkellä parhaat kertoimet) ja pelaa kohteet ”Alavus” ja ”tasapeli” seuraavalla panostusoppaalla: Mikäli haluat pelata kohteeseen 10 euroa, panostat 37,9% (3,79€) Alavuden kotivoitolle ja loput 62,1% (6,21€) tasapelille ja saat kumman tahansa kohteen osuessa 19,56€ pelitilillesi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!