24.8.2022 Ykköspesis: Alajärven Ankkurit – Haminan Palloilijat | Finaalin yllätysparilla tunnelmaa luvassa

24.8.2022. Klo. 17:30

Alajärvi

Panos
1/5

Ykköspesiksen finaalit starttaavat kun  Alajärven Ankkurit saavat Kitron hornankattilassa vastaansa viime kaudella Superpesiksestä pudonneet Haminan Palloilijat.  Finaalisarja pelataan paras viidestä -formaatilla, jonka voittaja nousee Superpesikseen ensi kaudeksi ja häviäjä karsii Koskenkorva-Kankaanpää -sarjan häviäjää vastaan noususta. Kun välierien yleisömääriä katsoo, tämä sarja ei ole tule olemaan tunnelmaltaan vajavainen.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Hirmuvireinen Alajärvi, mutta yksi sankari puuttuu

Alajärven Ankkurit on tekemässä nousua takaisin korkeimmalle sarjatasolle muutaman heikomman kauden jälkeen, kun kuluneen kesän aikana joukkue on esittänyt upeita otteita hirmuvireessä. Ailahtelevasti alkukauden pelannut Alajärvi sai heinäkuun aikana palaset paikalleen ja peli on ollut sen mukaista. Viimeisessä yhdessätoista ottelussa on Alajärvi hävinnyt vain kolme jaksoa, joista yksi illan vastustajaa vastaan.

Runkosarjan sankarihahmoja on Alajärveltä vaikea nostaa esille, sillä joukkue on todella tasapainoinen, monipuolinen, sekä kylmäpäinen tiukkojen paikkojen edessä. Runkosarjan tuojakuninkuuden voittanut Mikael Penninkangas oli tärkeä osa sisäpeliä, tuodessaan 46 juoksua ja vaihtoprosentin säilyessä yli kuudenkymmenen. Kokenut Antti Toivola lukkarin tontilla oli ulkopelin kulmakivi maestron tahdittaessa peliä haluamallaan tavalla.

Pudotuspelit AA aloitti yllätyksellä, kun Puijon Pesis satsauksistaan huolimatta jäi nuolemaan näppejään välieriin. Alajärven kotietu näytteli suurta roolia, kun molemmat voitot tulivat kotona loistavan kotiyleisön edessä. Ihamäen veljekset jatkoivat laadukkaan tasaista suorittamista ja sisäpeli rullasi upeasti. Ulkopeli on Alajärvellä rautaista, jos huomioon ei oteta yhtä heikkoa jaksoa Kuopiossa vieraspelissä.

Tasainen joukkue, joka aavistuksen edellä kärkipelaajissa

Jo useina vuosina Superissa pelannut Hamina tietää mitä voittaminen ja siihen pyritään myös tänään. 2000-luvulla heikommin suorittanut Hamina voitti 1900-luvulla 16 mitalia pääsarjatasolla, joten paikallisfanit ovat varmasti mielissään nykyisistä otteista ja vieraskannattajiakin on liikkeellä tänään.

Yhden välivuoden jälkeen on Hamina valmiina palamaan Superin pariin ja peliesitykset puoltavat sitä myös. Haminan runkosarja ei rakentunut tyypillisten voitto- ja tappioputkien ympärille, vaan läpi koko kesän oli joukkue tasaisen laadukas. Välierissä jalkoihin jäi Oulun Lippo, kun tasapainoinen lyöntiarsenaali näytti voimansa ja Henri Heikkilä opetti uudelleen, mitä on vaihtopelaaminen: 89% tehokkuus kärkilyönneissä ja 100% tehokkuus vaihdoissa.

Joukkueen suurin tähti ja palapelin tärkein palanen on Kultakypärä-pörssin voittanut lukkari Elias Lahti, joka tekee ulkovuoroilla aivan mitä haluaa. Sisäpelissä tärkeä palanen, mutta ulkopelissä mittaamattoman arvokas peliälyn, nopeuden ja nokkeluutensa kanssa.  Kokonaisuudessaan Hamina on Alajärveä aavistuksen edellä yksilöissä, mutta kokonaiskuva puoltaan kotijoukkuetta.

Kun puntariin laitetaan Alajärven loistava vire, suuri yleisöodottama, merkittävä kotietu ja palava näytön halu, on todella vaikea ohittaa kotivoittoa. Molemmat joukkueista ovat todella tasaisesti rakennettu, mutta Alajärven monipuolisuus on tänään se tekijä, joka oikeuttaa kotivoiton todennäköisyyden aina pelattavaksi asti. Pelivalintamme on sen mukainen ja lapulle päätyy Alajärven voitto kahden jakson jälkeen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!