31.5. WTA Ranskan avoimet: Garbine Muguruza – Marta Kostyuk | Superlupaava ukrainalainen Muguruzan riesana

2021-05-31 18:00:00

Yli 19.5 peliä

Panos
2/5

Naisten Ranskan avointen ensimmäisellä kierroksella päästään seuraamaan ennakkoon erittäin mielenkiintoista ottelua, kun ukrainalainen superlupaus Marta Kostyuk lähtee haastamaan espanjalaisen Garbine Muguruzan.

Polvivaiva Muguruzan riesana

Muguruzan kausi käynnistyi loistavasti, sillä espanjalaispelaaja eteni talven aikana kovalla-alustalla pelatuissa turnauksissa kolme kertaa finaaliin. Entinen maailmanlistan ykkösnainen voitti myös yhden turnauksen, kun hän pääsi nostamaan voittopokaalia ilmaan Dubaissa.

Siirtyminen massalle ei kuitenkaan sujunut Muguruzalta aivan optimaalisella tavalla, sillä hän joutui keskeyttämään kolmannen kierroksen ottelunsa Charlestonissa polvivaivan vuoksi. Espanjalaispelaaja joutui tämän jälkeen ottamaan pienen huilin peleistä, ja hän palasi pelikentille toukokuun puolivälissä. Comeback-turnauksessaan Romassa Muguruza eteni kolmannelle kierrokselle, kun hän kaatoi Patricia Tigin sekä Bernarda Peran, mutta 27-vuotiaan espanjalaisen tie katkesi tappioon Elina Svitolinalle.

Muguruza näytti talvella palaavan takaisin muutaman vuoden takaiselle huipputasolleen, mutta kevätkauden ongelmat nostivat hieman harmaita pilviä espanjalaispelaajan ylle. Menestyneen espanjalaisen potentiaali on kuitenkin jokaisen tiedossa, ja häneen kohdistuu suuret odotukset myös tämän vuoden Roland Garrosissa – voittihan hän turnauksen viisi vuotta sitten.

Nuori Kostyuk esittänyt pirteitä otteita

Kostyuk on vastan 18-vuotias pelaaja, mutta tästä huolimatta hän on osoittanut kyvykkyytens myös WTA-tasolla. Ukrainalainen Kostyuk on edennyt tällä kaudella Tour-turnauksissa kahdesti semifinaaleihin asti, mutta finaalipaikkoja ei nuorelle superlupaukselle ole vielä irronnut.

Voitot Sara Sorribes Tormosta sekä Daria Kasatkinasta kertovat paljon Kostyukin potentiaalista, mutta viime viikkojen aikana ukrainalaispelaaja ei ole yltänyt parhaimpaansa. Kostyuk ei onnistunut läpäisemään karsintoja Madridissa, ja Roman turnauksesta nuorukainen putosi jo ensimmäisellä kierroksella.

Muguruza ei pääse helpolla

Potentiaalia Kostyukilta toden totta löytyy, eikä olisi mikään ihme, mikäli hän kykenisi pistämään hieman heikosti liikkuvan Muguruzan ahtaalle illan ottelussa. Kostyuk on ikäisekseen vahva lyöjä, ja mikäli hän pystyy pelaamaan aggressiivista peliään, voi Muguruza olla yllättävän suurissa vaikeuksissa nuoren ukrainalaisen kanssa.

Peleille napataan pelioveria herkullisella kertoimella, sillä emme usko Muguruzan pistävän Kostyukia pakettiin ainakaan murskalukemin.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!