3.6. WTA Ranskan avoimet: Fiona Ferro – Jennifer Brady | Pystyykö Ferro haastamaan Bradyn?

2021-06-03 16:00:00

Yli 20.0 peliä

Panos
2/5

Ranskan avointen toisella kierroksella ranskalainen Fiona Ferro lähtee haastamaan yhdysvaltalaisen Jennifer Bradyn.

Brady murskasi Sevastovan

Brady kohtasi avauskierroksella monipuolisena pelaajana tunnetun Anastasija Sevastovan, mutta latvialaisesta ei ollut jenkkipelaajalle vastusta, vaikka toisin odotettiin. Brady ei ole koskaan ollut parhaimmillaan massalla, mutta kolme WTA-turnausta massalla voittanut Sevastova oli 26-vuotiaalle yhdysvaltalaiselle vain suupala.

Ottelu kesti lopulta vain tunnin ja 20 minuuttia, kun Brady laittoi Sevastovan pakettiin suoraan kahdessa erässä. Brady murtui ottelussa vain kertaalleen heti ottelun alussa, mutta muita murtumisia ei tullut, vaikka Sevastovalla oli matsin aikana yhteensä kahdeksan murtopalloa.

Bradyn viime viikkojen tulokset eivät lupailleet kovin hyvää Roland Garrosia ajatellen, sillä hän ei päässyt yhdessäkään Euroopassa pelatussa massaturnauksessa kolmatta kierrosta pidemmälle. Madridissa hän putosi Anastasia Pavlyunchenkovalle kolmannella kierroksella, Stuttgartissa tappio tuli jo avauskierroksella ja Romassa Brady luovutti toisen kierroksen ottelunsa Ekaterina Alexandrovaa vastaan ensimmäisen erän jälkeen.

Ferron kevät on ollut haasteellinen

Ranskalainen Ferro kohtasi ensimmäisen kierroksen ottelussaan maailmanlistan 297. sijalla majailevan En Shuo Liangin, joka selvitti tiensä turnaukseen karsintojen kautta. Ferro lähti otteluun valtavana suosikkina, mutta 20-vuotias taipeilainen ei kaatunut niin helpolla kuin odotettiin.

Ferro voitti avauserän murskalukemin 6-1, mutta Liang pisteli 24-vuotias Ferroa päihin toisessa erässä samoin lukemin ranskalaisyleisön edessä. Liang meni deciderissa 3-2 johtoon murtamalla Ferron erän viidennessä pelissä, mutta lopulta ranskalaispelaaja sai koottua itsensä kasaan, ja hän veikin päätöserän lopulta 6-4.

Parhaimmillaan Ferro on erinomainen massapelaaja, kuten hän viime kaudella todisti, kun hän eteni Ranskan avoimissa neljännelle kierrokselle asti. Ranskalaispelaaja voitti viime kaudella myös Palermon WTA-turnauksen, kaataen matkan varrella muun muassa Anett Kontaveitin kaltaisia huippunimiä. Potentiaalia Ferrolta siis löytyy, mutta tekemiseen täytyy löytää tasaisuutta, jotta menestys Grand Slam -tasolla on mahdollista.

Brady todelliseen testiin toisella kierroksella?

Yhdysvaltalainen Brady lähtee otteluun kertoimien valossa suurena suosikkina, mutta ilmaiseksi voitto ei tule Ferrosta irtoamaan. Brady kaatoi Sevastovan tyylillä, mutta latvialaisen paketti oli sen verran sekaisin erityisesti toisessa erässä, ettei jenkin täytynyt yltää kovinkaan suuriin ihmetekoihin Sevan kaatamiseksi.

Paras pelivalinta otteluun on pelioveri, sillä Ferrolta löytyvät kaikki tarvittavat työkalut Bradyn kiusaamiseksi.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!