17.9. Valioliiga: Wolverhampton – Manchester City | Wolvesilla iso haaste murtaa Cityn puolustus

17.9.2022 klo 14:30

Wolves ei maalia

Panos
1.5/5

Valioliigassa pelataan lauantaina kolme ottelua. Iltapäivällä Wolverhampton kohtaa hurjavireisen Manchester Cityn klo 14.30 alkaen.

Wolvesilla tuttu ongelma käsissään

Wolverhamptonin alkukausi on ollut kuin joukkueen edelliset kaudet minikoossa. Joukkueen peli on tasapainossa ja sarjapaikasta ei ole huolta, mutta samaan aikaan hyökkäyspään tehottomuus romuttaa haaveet todellisista huippusijoituksista. Alkukauden ottelut ovat tuottaneet saldon 1-3-2, ja maaliero 3-4 kertoo kaiken oleellisen joukkueen tekemisistä, sijoitus Valioliigassa on tällä hetkellä 14:sta.

Wolves tarttui hyökkäyspään ongelmiinsa hankkimalla joukkueeseen kokeneen hyökkääjän Diego Costan. Costa on ollut aikaisemmin urallaan armoitettu maalintekijä, mutta myös erittäin kuumana käyvä pelaaja, eikä ylilyönneiltäkään ole vältytty. Mielenkiintoinen hankinta, ja terveenä ollessaan Costa pystyy kyllä edelleen tehoilemaan. Isoja poissaoloja Wolvesilla ei ole, sivussa ovat Chiquinho ja hyökkääjä Kalajdzic.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

City mukana mestaruustaistossa

Manchester Cityn alkukausi on ollut huumaavan hyvä. Valioliigassa joukkue on toisena pisteen perässä sarjakärki Arsenalia, Cityn saldo on 4-2-0. Maaliero on huikea 20-6, ja kärkeen hankittu Haaland on iskenyt kuudessa ensimmäisessä ottelussa upeat kymmenen osumaa. City on myös loistanut eurokentillä Mestarien liigassa, kahden kierroksen jälkeen joukkue on lohkonsa kärjessä puhtaalla pelillä.

Haaland on ehdoton pelote Cityn kärjessä, mutta koko joukkue on kyllästetty huippupelaajille. Parhaimmillaan City myös puolustaa erittäin laadukkaasti, ja vaikka puolustuslinjasta ovat sivussa Laporte ja Walker, kestää joukkue menetykset ilman suurempaa hätää. Nathan Ake ja John Stones paikkaavat puolustuksessa hyvällä tasolla. Cityn peli ei ole edes ollut parhaimmillaan jokaisessa ottelussa kauden alussa, mutta Wolves on tasoltaan sellainen joukkue, jonka City pystyy päihittämään vieraskentällä.

Isännät lähellä jäädä maaleitta

Wolvesin maalinteko-ongelmat ovat tuttua tarinaa edellisiltä kausilta, ja trendi on tutun oloinen edelleen. City on ollut omaa luokkaansa alkukaudella, sillä joukkue on pitänyt palloa 72%, ja syöttöjen onnistumisprosentti on yli 90. Haaland ei paljoa palloon koske, mutta päättää hyökkäykset erittäin suurella prosentilla. City pitää palloa ja hyydyttää Wolvesin pelin, isännät jäävät tällä kertaa kokonaan maaleitta, johon tarjotaan myös mukavan pelattavaa kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!