11.11. Valioliiga: Wolverhampton – Tottenham | Spurs isojen haasteiden edessä

11.11.2023 klo 14:30

Tottenham

Panos
1/5

Valioliigassa pelataan täysi ottelukierros ennen maajoukkuetaukoa. Lauantain ensimmäisessä pelissä Wolverhampton kohtaa Tottenhamin klo 14.30 alkaen.

Wolves tehoton ilman ykköstähteään

Wolverhampton on pelannut itsensä mukavasti Valioliigan keskikastiin, eikä tällä kaudella putoaminen pitäisi olla todennäköistä, tästä kiitos heikolle sarjanousijakolmikolle jotka ovat miehittäneet Valioliigassa alimpia sijoja. Wolves on sarjassa sijalla 14 saldolla 3-3-5, eroa putoamisviivaan on jo mukavan tuntuiset kuusi pistettä. Joukkue on suorittanut selkeästi ennakkoitua paremmin, mutta materiaali on kuitenkin liian kapea ja heikko kärkikymmenikköön.

Wolves menetti toissakierroksella parhaan pelaajansa Pedro Neton sairastuvalle, ja joukkue joutuu korvaamaan tehonsa muulla tavalla Tottenhamia vastaan. Neton poissaolo näkyi heti karulla tavalla, kun Wolves taipui lopulta sarjan viimeisenä olevalle Sheffield Unitedille lukemin 1-2. Neto jatkaa edelleen sivussa, poissa ovat myös Hodge sekä Bueno. Wolves ei hyökkäystehoilla ole juhlinut, ja maajoukkuetuko tuleekin joukkueen kannalta oivaan aikaan.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Spursilla dramaattinen ottelu Chelseaa vastaan

Tottenhamin loistava alkukausi sai käänteen pahempaan, kun joukkueen maanantai-illan ottelusta Chelseaa vastaan tuli karmaiseva. Spurs menetti sairastuvalle mm. Maddisonin ja Micky van de Venin, ja punaisten korttien saattelemana kentältä poistuivat toppari Romero ja toinen laitapakki Udogie. Spurs taisteli todella urhoollisesti, mutta taipui lopulta 1-4-tappioon, ja menetti näin sarjan kärkipaikan Manchester Citylle.

Chelsea-tappio oli Spursille kauden ensimmäinen Valioliigassa, ja kokonaisuutena katsottuna Spurs on pelannut korkealla tasolla. Saldo Valioliigassa on 8-2-1, ja nykyisellään joukkue pelaa todella rohkeasti, hyökkäys edellä. Son kärjessä on onnistunut upealla tavalla, ja nyt poissaolojen riivatessa joukkuetta myös muiden on noustava esiin. Kulusevski ja Brennan Johnson saanevat avauksen paikat laidoille, ja Pape Matar Sarr ottaa kymppipaikan haltuunsa. Mielenkiintoista onkin nähdä, kuinka rohkeasti Spurs lähtee Wolvesia kaatamaan. Poissaolijoiden lista on pitkä, sivussa ovat Maddison, Perisic, Richarlison, Romero, Sessegnon, Solomon, Udogie, Whiteman ja van de Ven. Poissaoloista rajusti miinusta, mutta kahden miehen alivoimallakin pelatessa Spurs loi maalipaikkoja, ja uskoa joukkueen tekemiseen löytyy.

Spurs ei lähde peruuttelemaan

Lauantain otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Molemmilla joukkueilla on tappiot alla, ja etenkin vierasjoukkueen tilanne muuttui dramaattisesti yhdessä ottelussa. Wolves kärsii maalinteon vaikeudesta, ja kun joukkueen tehomies on edelleen sivussa, ei pelistä ole odotettavissa helppoa. Spursin kokoonpanoa on rukattu reilulla kädellä, mutta laatua edelleen löytyy etenkin kentän viimeisellä kolmanneksella, ja hyvien hyökkäystehojen siivittämänä peli-ideaksi nousee rohkeasti Spursin vierasvoitto.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!