29.8 Valioliiga: Wolverhampton – Manchester United | Kotijoukkuetta vaivaa tehottomuus

2021-08-29 18:30:00

Manchester United

Panos
2.5/5

Wolverhampton kohtaa Manchester Unitedin kolmannen Valioliigakierroksen viimeisessä ottelussa sunnuntaina klo 18.30 alkaen.

Wolvesin maalit tiukassa

Wolverhamptonin kauden alku on ollut vaikea. Joukkue hävisi Leicesterille ja Tottenhamille 0-1-lukemin, mutta sentään EFL Cupissa joukkue kaatoi Nottingham Forestin 4-0. Vaikeudet olivat odotettuja Nunon lähdettyä joukkueen peräsimestä. Prosessi on vasta kesken ja tulokset tulevat kauden edetessä paranemaan. Wolvesin peli on ollut jo kohtalaista ja niukat tappiot ovat näyttäneet pelin tasapainon olevan kunnossa. Ainoastaan lähes surkuhupaisa tehottomuus hyökkäysten päättämisessä on estänyt joukkueen pistetilin avautumisen.

Adama Traore on malliesimerkki joukkueen sisällä olevasta tehottomuudesta. Traore on huppunopea ja pystyy ohittamaan useita vastustajan puolustajia, mutta maalinteon hetkellä sormi menee suuhun. Traore hukkasi loistavat maalipaikat niin Leicesteriä kuin Tottenhamiakin vastaan. Raul Jimenezin paluu pelikuntoon on joukkueelle hyvä asia, mutta hyökkääjän henkinen kantti on vielä arvailujen varassa vakavan loukkaantumisen jälkeen. Pedro Neto jatkaa sivussa, joka on iso meneys.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

United vahvistuu Ronaldolla

Manchester United aloitti kauden komealla 5-1-voitolla Leedsistä, mutta toisella kierroksella joukkue jäin 1-1-tasapeliin Southamptonin vieraana. Kun vastustaja antaa pallonhallinnan Unitedille, on joukkue välillä ongelmissa rikkoa tiiviit puolustuslinjat. Sama ongelma on ollut myös edellisillä kausilla, ja sitä ongelmaa on lähdetty ratkomaan hankkimalla Cristiano Ronaldo joukkueeseen. Ronaldo debytoinee joukkueessa maajoukkuetauon jälkeen, joten Wolvesia vastaan United joutuu tulemaan toimeen nykymiehistöllään.

Unitedin miehistö alkaa olla siinä mallissa että joukkueelta odotetaan tasaisesti menestymistä ja taistelua Valioliigan kärjessä. Bruno Fernandes on isossa roolissa keskikentällä, ja Paul Pogba on väläytellyt taitojaan. Joukkueen sisältä uupuu vielä tasaisuus, mutta mm. Varanen hankinta toiseksi toppariksi on askel oikeaan suuntaan. Parhaimmillaan United vyöryttää hyökkäyksiään erittäin taitavasti ja puolustuslinja on nyt mitat täyttävän huippujoukkueen näköinen. Mason Greenwood tai Anthony Martial saanee paikan piikissä, sivussa ovat mm. Rashford, McTominay, Henderson ja Telles.

Vierasvoitto peli-ideana

Wolvesin peli ei ole vielä valmista, ja tämä voi näkyä alkukauden otteluissa. Mikäli kotijoukkue ratkaisee tehottomuusongelmat, pystynee se pelaamaan itsensä turvallisesti keksikastiin. Manchester United on valmis taistelemaan itsensä jälleen neljän parhaan joukkoon ja tällä kaudella joukkueelta odotetaan jo jonkun palkinnon voittamista. Parhaimmillaan vierasjoukkue on pysäyttämätön, ja vierasvoitto Wolvesia vastaan on erittäin hyvä peli-idea vahvana vieraspelijoukkueena tunnetulta Unitedilta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!