6.11. Valioliiga: West Ham – Crystal Palace | Isäntien pistehaaveet tarvitsevat herätystä hyökkäyspäässä

6.11.2022 klo 16:00

West Ham

Panos
2/5

Valioliigassa West Ham pyrkii jatkamaan nousuaan kohti kärkikymmenikköä, kun vastassa on Crystal Palace. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 16.00.

West Ham loistanut Konferenssi-liigassa

West Ham on hiljalleen parantanut otteitaan Valioliigassa, ja joukkue on noussut erittäin vaikean alkukauden jälkeen jo sijalle 14. Parannettavaa edelleen riittää, sillä joukkue ei ole ollut hyökkäyspäässä edelliskausien vireessä, jolloin maalinteko oli helpompaa, ja joukkue ratkaisi otteluita jo agressiivisilla avausjaksoilla. Konferenssi-liigassa joukkueen peli on kulkenut koko ajan mallikkaasti, ja potentiaalia pinnan alla on myös Valioliigassa menestymiseen. West Ham eteni lohkovoittajana Konferenssi-liigan pudotuspeleihin saldolla 6-0-0.

Jos Euroopassa West Ham on onnistunut jopa yli kahden tehdyn maalin keskiarvolla, on Valioliigassa ruuti ollut märkää. Joukkue on viimeistellyt alle maalin per peli-tahdilla, ja viime kausien tehomiehet Jarrod Bowen ja Michail Antonio ovat etsineet vielä parasta teräänsä. Gianluca Scamacca on viime otteluissa avannut hyökkäyksen kärjessä, ja Antonio on ollut enemmän vaihtopelaajan roolissa. Edellä mainittu kolmikko on osunut jokainen kahdesti, ja he ovat joukkueensa maalipörssin kärjessä. Joukkueen peli on parantunut askel askeleelta, kuuden viime ottelun saldo on kohtalainen 3-1-2. Cornet, Paqueta ja Fabianski ovat epävarmoina sivussa ottelusta, poissaoloista toteutuessaan miinusta isännille.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Palace turvallisesti keskikastissa

Crystal Palacen peli on ollut viime kaudesta lähtein aiempaa avoimempaa ja hyökkäysvoittoisempaa. Aktiivisempi pelitapa on tuonut hienoja voittoja, mutta samalla myös karuja tappioita ja pistemenetyksiä. Palace on niukasti kymmenen parhaan ulkopuolella, ja sarjapaikan puolesta tuskin joukkueen sisällä tarvitsee olla huolissaan. Palacen kuuden viime ottelun saldo on 3-1-2, edellisellä kierroksella se kaatoi niukasti kotonaan Southamptonin 1-0.

Palacen aktiivisempi pelitapa ei kulje enää ainoastaan Zahan kautta, vaikka Zaha on tälläkin kaudella joukkueensa paras maalintekijä viidellä maalillaan. Odsonne Edouard on onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa kärjessä, ja tulosta on tullut mukavasti kolmen maalin ja kahden syötön verran. Butland, McArthur ja Richards jatkavat sivussa, kuten myös mahdollisesti Doucoure ja Edouard. Palace löytänee itsensä tälläkin kaudella sijoilta 11-15 kauden päätteeksi.

Kotivoittoon mahdollisuuksia tehojen löytyessä

West Ham on löytänyt puolustuspeliinsä jämäkkyyttä heikon kauden aloituksen jälkeen, joukkue on kolmesti pitänyt maalinsa puhtaana kuudessa viime ottelussa, eikä sitä vastaan ole tehty kahta tai useampaa maalia sitten syyskuun puolen välin. Mikäli hyökkäyspää pystyy pelaamaan taitojensa edellyttämällä tavalla, on West Hamilla kotonaan oiva sauma napata arvokas voitto, ja nousta jälleen lähemmäksi kärkikymmenikköä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!