6.11. Valioliiga: Southampton – Newcastle | Vierasjoukkue noussut jo neljän parhaan joukkoon

6.11.2022 klo 16:00

Newcastle

Panos
1.5/5

Valioliigassa Southampton saa vastaansa hurjaan vireeseen yltyneen Newcastlen, joka on noussut sarjassa jo neljän parhaan joukkoon. Ottelu alkaa klo 16.00.

Southampton alemmassa keskikastissa

Southampton on jämähtänyt Valioliigan alempaan kastiin, ja jo viime kaudella joukkue oli lähellä ajautua todelliseen putoamistaisteluun. Väläyksiä näkyy siellä ja täällä, mutta isossa kuvassa peli on mielikuvituksetonta ja tehot vähäisiä. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 1-2-3, joka kuvastaa joukkueen nykytilaa realistisesti. Arsenalia vastaan pelattu 1-1-tasapeli oli iso valon pilkahdus, mutta tappiot Crystal Palacelle ja Evertonille olivat pettymyksiä.

Southampton on onnistunut maalinteossa alle maalin per peli-tahdilla, ja heikko hyökkäyspää on todella iso ongelma nykyjoukkueessa. Che Adams on onnistunut kolmesti maalinteossa, mutta varsinaista maaliruiskua joukkueella ei ole, joka on iso miinus moniin samoista sijoista kamppaileviin joukkueisiin verrattuna. Myös puolustuspää on hieman epävarmalla pohjalla, joskin parhaimmillaan joukkue puolustaa todella tiiviisti. Livramento ja Walker-Peters ovat sivussa Southamptonin puolustuslinjasta, josta miinusta kotijoukkueella, kuudessa viime ottelussa joukkue on pystynyt vain kertaalleen pitämään maalinsa puhtaana.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Newcastle on liekeissä

Newcastle on esiintynyt Valioliigassa raikkaalla jalalla, ja joukkue nousi jo neljänneksi viime kierroksen jälkeen. Takana olevat Chelsea ja Manchester United parantavat varmasti kauden mittaan, mutta Newcastlen voi odottaa taistelevan paikasta kuuden joukkoon ja ensi kauden europeleihin. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on loistava 5-1-0, ja Newcastle on päästänyt vähiten maaleja kaikista Valioliigan joukkueista.

Eddie Howe on saanut monet eri pelaajat puhkeamaan kukkaan jopa hieman kypsemmällä iällä, ja mm. tulikuuma Almiron, Joelinton, ja Shelvey pelaavat jopa elämänsä parasta jalkapalloa. Callum Wilson on hyvässä vireessä paluunsa jälkeen ja tehoja syntyy juuri nyt laajalla rintamalla. Newcastlen peli on tasapainossa, ja joukkue on juuri nyt yksi Valioliigan vakuuttavammista nipuista. Poissaoloja Newcastlella on reilusti, mutta maailman rikkaimmalla seuralla on jo leveyttä tarpeeksi, jotta taso ei laske kentällä. Sivussa ovat Darlow, Dummett, Isak, Joelinton, Krafth ja Ritchie.

Vierasvoittoa kokeiltava

Southamptonin vire on heikko ennen sunnuntain ottelua, ja etenkin Walker-Petersin poissaolo voi vaikuttaa joukkueen puolustuspeliin. Newcastle on hyvässä vireessä ja tehoja löytyy läpi koko joukkueen, eikä tätä junaa ole helppo pysäyttää. Vieraspeli on aina vieraspeli, mutta juuri nyt Newcastle pelaa niin kovalla tasolla ja rennosti, että tulokset seuraavat perästä. Vierasvoittoa lapulle mukavalla yli kahden kertoimella.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!