1.12. Valioliiga: Southampton – Leicester | Vierasjoukkue löytänyt maalijyvän

2021-12-01 21:30:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigassa Southampton haastaa Leicesterin keskiviikkona klo 21.30 alkaen.

Southamptonilla vielä paljon työnsarkaa

Southampton tuntuu jämähtäneen Valioliigassa sarjataulukon häntäpäähän. Kaksi peräkkäistä tappiota Norwichille ja Liverpoolille eivät ole kohentaneet joukkueen asemia, hallussa on nyt sarjan viidestoista sija ja eroa putoamisviivan alle on viisi pistettä. Paljon puhutut muutokset vaikeuttivat kauteen lähtemistä ja ongelmat ovat olleet selkeästi näkyvillä koko ajan. Joukkueen puolustus on sekasartoista ja hyökkäys tehotonta, yhtälö on sellainen jolla on vaikea yltää kovin ylös sarjataulukossa.

Kuuden viime ottelun saldo Southamptonilla on 2-1-3. Joukkue taistelee urhoollisesti, mutta maalinteko on sakannut pahemman kerran, ja joukkue on onnistunut 11 kertaa maalinteossa, kun otteluita on pelattuna jo 13. Danny Ingsin poislähtö näkyy edelleen karulla tavalla, eivätkä Che Adams ja Adam Armstrong sekä Armando Broja ole onnistunut vakinnuttaman paikkaansa maalitilastoissa. Kahden maalin Armstrong jatkaa edelleen sivussa, samoin kuin todennäköisesti Jack Stephens puolustuksesta.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leicester oppinut voittamaan

Leicester on alkanut löytämään viime kauden virettään ja joukkue on onnistunut nousemaan jo sijalle kymmenen. Leicester kaatoi viikonloppuna Watfordin kotonaan 4-2, ja ottelu jatkoi tällä kaudelle kettulaumalle tutuksi tullutta kaavaa. Hyökkäystehot olivat loistavat etenkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta myös Watford onnistui kahdesti rokottamaan sekasortoista puolustusta. Leicesterin paras puolustus tällä hetkellä on hyökkäys, sen verran mukavasti pallo kulkee pelaajalta pelaajalle ja tehoja syntyy laajalla rintamalla. Puolustuksesta puuttuu edelleen nimiä, jolla on iso vaikutus joukkueen kokonaisvaltaiseen pelaamiseen.

James Maddison on vihdoin herännyt kuluvaan kauteen ja Watfordia vastaan keskikenttäpelaaja osui kerran ja syötti kaksi osumaa. Maddison pelasi myös Eurooppa-liigassa viime viikolla vahvasti, joten vire alkaa olla hyvä. Jamie Vardy tekee tulosta viikosta toiseen ja kasassa on jo upeat yhdeksän maalia. Kun rosterissa on vielä Patson Daka, Kelechi Iheanacho, Harvey Barnes ja Youri Tielemans, ovat joukkueen mahdollisuudet nousta sarjassa jopa kuuden joukkoon edelleen hyvät. Poissaoloja edelleen riittää, kun sivussa jatkavat Fofana, Justin, Pereira ja Tielemans.

Maalit herkässä

Southampton on kotonaan niukka suosikki Leicesteriä vastaan, mutta Liverpool – ja osittain Norwich-ottelut osoittivat että joukkueen peli on vielä erittäin haavoittuvaa. Leicester nojaa vahvasti hyökkäykseen ja hieman pakon edessäkin, oma pää vuotaa pahemman kerran ja paras keino pisteille on vahvan hyökkäyksen kautta. Leicester on viimeksi pitänyt maalinsa puhtaana syyskuun lopulla EFL Cupin ottelussa Millwallia vastaan, joten isoja ongelmia oman pään pelaamisessa on ollut koko ajan. Kohteessa voidaan pelata yli 2.5 maalia, mutta maaliodotusarvo koskee nimenomaan vierasjoukkuetta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!