28.8. Valioliiga: Nottingham – Tottenham | Isäntien puolustus kovaan testiin

28.8.2022 klo 18:30

Tottenham -1

Panos
1.5/5

Sarjanousija Nottingham haastaa kotikentällään Tottenhamin, joka pelaa vahvaa alkukautta. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 18.30.

Nottinghamilla hyvä alku kauteen

Nottinghamin paluu Valioliigaan 23 vuoden tauon jälkeen on sujunut positiivisissa merkeissä. Kolmen pelatun ottelun jälkeen saldo on 1-1-1, joukkue taipui Newcastlelle 0-2, voitti West Hamin 1-0 ja tasasi pisteet Evertonin vieraana 1-1 tuloksella. Nottinghamin miehistöä on vahvistettu isosti kauden alla ja kauden jo alettua, ja sarjanousijoista juuri Nottingham ja Fulham vaikuttavat joukkueilta joilla sarjapaikan säilyttäminen on mahdollista.

Nottingham osoitti West Hamia vastaan että kotikentällään joukkue on vaarallinen, ja fanaattinen kotiyleisö antaa varmasti tukensa joukkueelle. Kauden aikana ongelmia silti tulee jokaiselle sarjanousijalle, ja Nottinghamin todelliset kyvyt punnitaan vasta myöhemmin. Jokaista pelipaikkaa on vahvistettu, mutta miten nopeasti joukkue pelaa parhaalla mahdollisella tavalla yhteen? Puolustus on lisäksi iso kysymysmerkki, kun vastaan asettuu todellisia huippujoukkueita. Puolustuksesta sivussa ovat Colback ja Richards, keskikentältä Gibbs-White sekä Niakhate.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Tottenhamin peli hyvin valmiin näköistä

Tottenham on aloittanut kauden todella vahvasti, ja muiden joukkueiden hakiessa parasta virettään on sijoitus selkeästi kärkinelikossa. Kolmen ottelun saldo on 2-1-0, ja edellisen kierroksen Wolves-voitto osoitti joukkueen hermokontrollin pitävän. Harry Kane ratkaisi kauden toisella osumallaan 1-0-voiton, ja hyökkäyspäässä on ennakkoon ajateltuna koko Valioliigan vaarallisimpia yhdistelmiä oleva Kane-Son-Kulusevski-trio.

Tottenhamiin hankittiin leveyttä kauden alla, ja nyt joukkueen pelin ei pitäisi murentua yhteen tai kahteen poissaoloon. Richarlison on hyvä vaihtoehto Kanelle, ja keskikentällä ja puolustuksessa erilaisia vaihtoehtoja piisaa. Kolmen ottelun maaliero 7-3 osoittaa Tottenhamin maalintekokyvyn, ja tällä kaudella joukkue taistelee korkeista sijoituksista. Keskikentältä sivussa jatkavat mahdollisesti Skipp, Moura ja Salvatierra, puolustuksesta myös mahdollisesti Romero.

Spurs lähellä vierasvoittoa

Nottingham on aloittanut kauden mukavasti, mutta nyt vastaan asettuu alkukauden kovin haaste. Tottenham on vahvistunut jokaisella osa-alueella ja riveissä on nyt myös heti alkukaudesta huippumotivoitunut Harry Kane. Joukkueilla ei tuoretta historiaa ole keskenään, mutta perustasossa Spurs on edellä, ja pystyy normaalilla suorituksella vierasvoittoon, jopa isommalla kuin yhden maalin erolla.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!