18.8. Valioliiga: Nottingham – Sheffield United | Forest suosikki kotonaan

18.8.2023 klo 21:45

Nottingham

Panos
1.5/5

Valioliigan toinen kierros alkaa perjantaina, kun Nottingham Forest kohtaa kotikentällään sarjanousija Sheffield Unitedin. Joukkueiden välinen ottelu alkaa klo 21.45.

Nottingham taipui Arsenalille

Nottingham aloitti uuden sarjakauden tappiolla Arsenalia vastaan, mutta esitys oli etenkin toisella puoliajalla ajoittain rohkaiseva. 1-2-tappio sarjan kärkijoukkueisiin kuuluvaa Arsenalia vastaan ei ole lainkaan hassumpi tulos. Nyt kotikentällään Nottingham hamuaa voittoa, ja sillä on täydet mahdollisuudet taistella keskikastin sijoituksista kuluvalla kaudella. Viime kaudella Nottingham hankki lähes 30 uutta pelaajaa sarjanousun jälkeen, mutta tällä kertaa siirtoikkunassa on ollut paljon rauhallisempaa, ja Steve Cooper pääsee kehittämään joukkueen peliä vakaammista lähtökohdista.

Nottingham oli viime kaudella erittäin väkevä kotonaan, sillä 38:sta pisteestä peräti 30 tuli joukkueen kotiotteluista. Vieraspeleihin on saatava lisää rohkeutta ja tehoja, mutta kotipeleissä joukkue pystyy edelleen haastamaan myös isompiaan. Taiwo Awoniyin kuntoutuminen pelikuntoon on iso asia Nottinghamin hyökkäyspelille, kärki osuikin vaihdosta kentälle tultuaan Arsenal-tappiossa. Hennessey ja Richards ovat poissa kokoonpanosta vammojen vuoksi, josta hieman miinusta isännille.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Unitedille vaikea kausi luvassa

Sheffield United aloitti kautensa myös tappiolla, kun sarjanousija hävisi kotonaan niukasti Crystal Palacelle lukemin 0-1. United on kauden alun alla ennakoitu pelaamaan putoamista vastaan, ja joukkueen materiaali on siirtoikkunan vielä ollessa auki kohtalaisen heppoinen. Championshipin 91 pistettä ja selkeä toinen sija ovat enää ainoastaan muisto, kun joukkue pyrkii säilyttämään paikkansa kivikovassa Valioliigassa.

Unitedin aseina ovat tutut teesit, kun joukkue pyrkii olemaan kentällä työteliäs, tiivis ja agressiivinen myös omalla puolustusalueellaan. Pelaajistossa on useampi sama pelaaja, kuin joukkueen edellisellä Valioliiga-visiitillä, ja oma tyyli 3-5-2 on selkeästi pelaajien selkärangassa. Erikoistilanteet olivat Unitedin ase hyökkäyspäässä peräti 22 osuman verran, mutta Valioliigassa onnistumiset myös tällä osastolla ovat varmasti harvassa. Poissaoloja on isäntiä enemmän, kun sivussa ovat aina tärkeä Fleck, sekä Brewster, Bogle, Coulibaly sekä Norrington-Davies.

Kotivoitto lähellä toteutumista

Nottinghamin vahvat otteet omalla kotikentällään nostavat joukkueen suosikiksi perjantain otteluun. Sarjapaikan suhteen otteet kotikentällä ovat isossa roolissa, ja nämä ottelut joukkueen tulisi viedä kovalla prosentilla. United hakee vielä askeliaan Valioliigassa, ja kaudesta voi muodostua vaikea taistelu putoamista vastaan. Kotivoitolle tarjotaan pelattavaa kerrointa johon kannattaa tarttua, sen verran rutinoituneempi ja laadukkaampi nippu isännillä on kasassa.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!