10.10. Valioliiga: Nottingham – Aston Villa | Isännillä kiire saada oma peli kuntoon

10.10.2022 klo 22:00

Yli 2.5 maalia

Panos
2/5

Maanantaina ohjelmassa on yksi Valioliigan ottelu, kun sarjajumbo Nottingham kohtaa Aston Villan klo 22.00 alkaen.

Nottingham puolustaa huonosti

Nottinghamin vire on kääntynyt jyrkkään laskuun, ja joukkueen kuuden viime ottelun saldo on heikko 1-0-5. Heikon putken aikana joukkue on valahtanut Valioliigassa viimeiselle sijalle, ja ongelmia on etenkin joukkueen tavassa puolustaa. Ainoastaan sijan edellä oleva Leicester on päästänyt enemmän maaleja kuin Nottingham, joka on viime kierroksilla hävinnyt mm. juuri Leicesterille 0-4, Fulhamille 2-3, Bournemouthille 2-3 ja Manchester Citylle 0-6.

Nottingham teki järkyttävän ison määrän pelaajahankintoja kauden alla ja myöskin sen alettua. Selvää on, että ottaa aikansa että Nottinghamista tulee kentällä oikea joukkue, mutta juuri nyt palikat ovat aika lailla sekaisin. Vire on heikko, puolustaminen on heikkoa ja tulokset eivät ole sitä mitä on odotettu. Jesse Lingard on jäänyt täysin pimentoon, ja maalilla Dean Henderson on ollut lähes mahdottomassa tilanteessa. Richards ja Niakhate ovat ainoina sivussa kokoonpanosta, joten Steven Cooperilla on mistä valita avauskokoonpano.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Aston Villa parantanut hieman

Aston Villan manageri Steven Gerrard valmentaa isojen paineiden alla. Viime kauden ailahtelevat otteet ovat jatkuneet tällekin kaudelle, eikä Villa ole pystynyt pelaamaan niin laadukkaasti kuin se parhaimmillaan pystyisi. Viime kierroksilla valoa on näkynyt hieman tunnelin päässä, ja kuuden viime ottelun saldo on 2-2-2, kolme edellistä ottelua ovat sujuneet tappioitta. Villa on ongelmissa jos pallonhallinta on sillä, vastaiskujoukkueena pelitapa toimii, kuten nähtiin Manchester Cityä vastaan pelatussa 1-1-tasapelissä.

Philippe Coutinho ei ole ollut lähelläkään viime kauden tasoa, eikä kukaan muukaan ole noussut hyökkäyspään pelastajaksi. Villa on tehnyt kahdeksaan kierrokseen vain kuusi maalia, joilla jokaiselle on eri maalintekijä. Leon Bailey on väläytellyt, mutta Bailey saattaa olla sivussa, kuten varmuudella myös Lucas Digne, Kamara, Augustinsson ja Diego Carlos. Poissaoloista hieman miinusta, mutta Aston Villalla on keskikastiin suhteutettuna kohtalaisen laaja materiaali.

Nottingham taitaa maalinteon kotonaan

Nottingham on vaarassa jämähtää pysyvästi Valioliigan hännille, jolleivat tulokset parane nopeasti. Viime kierrosten tappiossa hälyttävää on, että ne ovat tulleet mm. Bournemouthia ja Fulhamia vastaan, jotka olivat ennakkoon Nottinghamin päävastustajat sarjapaikan säilyttämisen suhteen. Aston Villan peli ei varsinaisesti vakuuta, mutta parantuneet otteet ovat omiaan nostattamaan itseluottamusta, ja Villassa on potentiaalia huomattavasti nähtyä parempaan. Vaikka Villan hyökkäyspelissä on puutteita, saa se mahdollisuuden harjoitella maalintekoa heikkoa Nottinghamia vastaan, ja myös isännät ovat näyttäneet että kotikentällä maalinteko onnistuu parhaimmillaan suht mukavasti.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!