19.12. Valioliiga: Newcastle – Manchester City | Vierasjoukkueen hyökkäys liekeissä

2021-12-19 16:00:00

Manchester City ensimmäisenä 3 maalia

Panos
2.5/5

Sunnuntaina Valioliigan sarjakärki Manchester City kohtaa Newcastlen vieraskentällä klo 16.00 alkaen.

Newcastle on heikko

Newcastle ei tunnu millään pääsevän putoamisviivan yläpuolelle. Kaksi peräkkäistä tappiota Leicesterille ja Liverpoolille ovat pitäneet joukkueen sijalla 19. Eroa putoamisviivan yläpuolelle on ainoastaan kolme pistettä, mutta Newcastlen peliotteet eivät anna aihetta odottaa isoja nousuja sarjataulukossa. Puolustus on todella virheherkkä ja hyökkäyspeli on edelleen liikaa Callum Wilsonin. ja Saint-Maximin varassa.

Newcastle on voittanut ainoastaan yhden sarjaottelun kuluvalla kaudella. Saldo on häpeällisen huono joukkueelle, jonka budjetti on Valioliigan 12. suurin. Eddie Howella on iso urakka yrittää nostaa Newcastle ylöspäin sarjassa, sillä mikään osa-alue pelissä ei ole tällä hetkellä kunnossa. Saint-Maximin saattaa olla sivussa kolhun vuoksi, mutta poissa ovat ainakin Dummett, Lewis ja Fernandez.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

City jatkaa Valioliigan kärjessä

Manchester City jatkoi vahvoja otteitaan murskaamalla Leedsin viikkokierroksella peräti 7-0. Cityn peli on ollut uomissaan jo pidemmän aikaa ja kuuden viime ottelun saldo on mukava 5-0-1. City on napannut Valioliigan kärkipaikan itselleen ja pitää sitä hallussaan pisteen erolla Liverpooliin. Cityn kannalta on ilahduttavaa mm. Sterlingin parantunut pelivire, jonka myötä joukkueen vaarallisuus nousee jälleen asteen korkeammalle.

Manchester City on suurin mestarisuosikki laajan materiaalinsa vuoksi. Joukkueessa on laatua kahden Valioliigajoukkueen verran ja yksittäiset poissaolot eivät tasoa laske kentällä. City on tehnyt Liverpoolin jälkeen toiseksi eniten maaleja ja päästänyt vähiten, joten otteet ovat oikein hyvät kentällä. Delap, Mendy ja Torres jatkavat sivussa, Kyle Walker on epävarmojen joukossa sairauden vuoksi.

Vierasvoitto toteutuu seitsemän kertaa kymmenestä

City on viime vuosina ollut tyly vastustaja Newcastlelle. City on voittanut kuudesta viime kohtaamisesta viisi, kerran on pelattu tasan. Cityn peli on uomissaan ja hyökkäyspäässä tapahtuu koko ajan oikeita asioita. Vierasvoitolle tarjottava kerroin on todella pieni, mutta voittoa voi ryydittää useammalla maalilla, sen verran kovassa vireessä vierasjoukkue on tällä hetkellä. Newcastle on päästänyt eniten maaleja koko Valioliigassa, ja City onnistunee murtamaan heikon puolustuksen useaan otteeseen.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!