16.5. Valioliiga: Newcastle – Arsenal | Vierasjoukkue loppukirissä europaikoista taisteltaessa

16.5.2022 klo 22:00

Arsenal

Panos
1.5/5

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, jossa Newcastle kohtaa Arsenalin, joka edelleen taistelee paikasta takaisin Mestarien liigaan. Ottelu alkaa klo 22.00.

Newcastlen minimitavoite jo saavutettu

Newcastlen kausi on ollut hyvin kaksijakoinen. Joukkue oli helmikuulle saakka putoajien joukossa ja peliesitykset eivät päätä huimanneet. Eddie Howen tulo manageriksi Steve Brucen jälkeen ja siirtoikkunan aikana tehdyt hankkinnat purivat kuitenkin hyvin, ja Newcastle nousi pois putoamiskurimuksesta. Sijoitus tulee olemaan kauden päätteeksi sijoilla 12-14, mikä on alkukausi huomioiden loistava suoritus. Newcastlen pakka tiiviimpi ja hyökkäyspäässä tehoja on alkanut löytymään useammaltakin pelaajalta. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 4-0-2, kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan.

Newcastlella ei enää juurikaan panosta ole, joka voi näkyä heikentyneinä tuloksina. Kausi on ollut raskas ja pieni ulospuhalluksen vaara on olemassa. Joukkueella on suuret suunnitelmat ensi kaudeksi, mutta kesän tapahtumat pelaajaliikenteen suhteen ovat ratkaisevia näitä tavoitteita ajatellen. Callum Wilson on kuntoutunut sitkeästä vammastaan, mutta poissaoloja silti riittää. sivussa jatkavat Fernandez, Hayden, Lewis, Shelvey ja Willock, mahdollisesti myös Fraiser.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Arsenal joutuu lyömään kaiken peliin

Arsenal kamppailee tiukasti paikasta neljän parhaan joukkoon yhdessä Chelsean ja Tottenhamin kanssa. Kolmikko on tiiviisti yhdessä neljän pisteen sisällä toisistaan, ja pistemenetyksiin ei Arsenalilla olisi hirveästi varaa. Joukkueelle olisi erittäin tärkeää saavuttaa paikka Mestarien liigaan, mutta edellisen kierroksen tyly 0-3-tappio juuri Tottenhamille oli iso osoitus että taso heilahtelee vielä liikaa. Kuuden viime ottelun saldo on kuitenkin mainio 4-0-2 ja joukkueen otteet ovat selvästi parantuneet vaikean alkukauden jälkeen.

Alexandre Lacazette on ajautunut Arsenalin vaihtopenkille, ja hyökkääjä on joutunut katsomaan kun Edward Nketiah on aloittanut kärjessä. Nketiah on ollut pirteä ja onnistunut kohtuullisesti neljän maalin verran kauden aikana. Arsenalin taika on sen keskikentällä, jossa Saka, Martinelli, Odegaard ja Smith-Rowe vakuuttavat kierroksesta toiseen. Puolustuspää on hienoinen kysymysmerkki edelleen, sillä vaikka Tomiyasu on kuntoutunut pelikuntoon, Holding, Thomas, Tierney ja mahdollisesti Gabriel ovat sivussa kokoonpanosta.

Arsenal onnistunut kovia joukkueita vastaan viime viikkoina

Joukkueet kohtasivat viimeksi marraskuussa, jolloin Arsenal oli kotonaan parempi lukemin 2-0. Tasoero on viime vuosina ollut selkeä, sillä Arsenal on voittanut joukkueiden kahdeksan edellistä kohtaamista. Newcastle on parantanut selkeästi sitten marraskuun kohtaamisen, mutta joukkueen motivaatiotekijät ovat epäselvät, ja Arsenal tulee lyömään kaiken peliin taistelussaan ensi kauden Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista. Tasoero on kaventunut, mutta materiaalietu on edelleen Arsenalilla, joka on viime kierroksilla onnistunut lyömään kuitenkin Chelsean, West Hamin ja Manchester Unitedin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!