3.1. Valioliiga: Manchester United – Wolverhampton | Vierasjoukkueen tehot hukassa

Manchester United voittaa ilman päästettyä maalia

@2.570

Panos
1.5/5

Maanantaina pelataan yksi Valioliigan ottelu, kun Manchester United kohtaa Wolverhamptonin klo 19.30.

United jatkaa tappioitta

Manchester United jatkoi tappiottomien otteluiden putkeaan kaatamalla Burnleyn 3-1. United on pelannut jo kahdeksan ottelua peräkkäin ilmana tappiota, kuuden viime ottelun saldo on komea 4-2-0. Joukkue on saanut uudessa valmennuksessa selkeän pelitaktiikan ja – suunnan, ja tämä näkyy otteluissa. Puolustuspää on jo nyt kohtalaisen tiivis, mutta parempaankin on mahdollisuuksia, myös hyökkäyspäässä on varaa parantaa, vaikka tehojakin on alkanut löytyä.

Manchester United on kevätkaudella mielenkiintoinen nippu, sillä joukkueen otteluohjelma ei ole pahin mahdollinen, pistepussin pitäisi karttua kierros toisensa jälkeen. Cristiano Ronaldo on pelannut upeasti iskien useita tärkeitä maaleja, mutta Marcus Rashford, Mason Greenwood ja Cavani ovat isossa roolissa myös. Pogba jatkaa sivussa, ja poissa ovat mahdollisesti Martial ja Lindelöf, mutta muuten United saa jalkeille erittäin vahvan kokoonpanon.

Wolves ei hevillä maaleja päästä

Wolverhampton on voittanut vain kerran kuuteen viime otteluun, mutta joukkue on sitkeästi kymmenen parhaan joukossa. Wolverhampton pelaa tilastojen valossa Valioliigassa erittäin varmaa ja tasapaksua peliä, koko kauden saldo on 7-4-7 ja maaliero on 13-14, joten joukkue sekä tekee että päästää reilusti alle maalin per peli-tahdilla osumia. Kuuden viime ottelun saldo on 1-3-2 ja Wolves on kuudessa viime ottelussaan päästänyt ainoastaan kaksi maalia.

Wolves kuten moni muukin joukkue, on kärsinyt isoista poissaoloista loppuvuoden aikana. Poissaoloja on edelleen uuden vuoden alkaessa ja Unitedia vastaan joukkue joutuu pahasti vajaamiehisenä. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut lähes olematonta koko kauden, kun Raul Jimenez ei ole päässyt samaan vireeseen kuin ennen rajua päävammaansa. Poissaolijoina United ottelun alla ovat ainakin Neto, Hwang,Jonny, Boly ja Ait Nouri. Poissaoloista miinusta muutenkin ohuella miehistöllä pelaavalle joukkueelle.

Maalit kortilla ottelussa

United lähtee maanantain otteluun suosikkina, mutta helppoa iltapuhdetta ei ole tulossa. Wolves on osoittanut tiiveytensä ja Unitedilla on jo vuosia ollut ongelmia onnistua matalalta puolustavia joukkueita vatsaan. Kotijoukkueen puolustus on laadukas ja pystyy pitämään kotonaan nollan heikkoa Wolvesin hyäkkäyspäätä vastaan, mutta kysymys onkin onnistuuko United maalinteossa. Liverpool ja Manchester City onnistuivat kumpikin kerran, ja se riitti näille joukkueille voittoon. Kotivoitto ilman päästettyä maalia voisi olla kokeilemisen arvoinen veto maanantain kamppailuun.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!