18.9 Valioliiga: Manchester City – Southampton | Kotijoukkueen materiaali hämmästyttää

2021-09-18 17:00:00

Manchester City ensimmäisenä 3 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa Manchester City kohtaa kotikentällään lauantaina Southamptonin klo 17.00 alkavassa ottelussa.

City saa Fodenin ja De Bruynen takaisin

Manchester City porskuttaa voittoputkessa avauskierroksen Tottenham-tappion jälkeen. Valioliigassa on kaatunut perätysten Norwich, Arsenal ja Leicester. Mestarien liigassa joukkue järjesti todelliset maalitalkoot kun se kaatoi RB Leipzigin kotikentällään lukemin 6-3. Cityn peli on välillä todella vauhdikasta ja huumaavaa, mutta joukkue osaa myös rauhoittaa peliä ja rakentaa maltillisesti.

City sai hyviä uutisia kun Phil Foden on myös kuntoutunut vammastaan. Myös Kevin De Bruyne palasi avaukseen Leipzigia vastaan ja näin ollen Cityn kokoonpano on uskomattoman laaja ja täynnä taitoa. Rotaatiota on varmasti tulossa, mutta Cityn tapauksessa taso ei laske, vaikka miehiä vaihtuisikin isolla kädellä. Pientä huolta tuo John Stonesin ja Laporten loukkaantumiset, mutta City on vahva myös puolustussuuntaan varamiehisenäkin.

NORIDCBET 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

Southampton muutosten keskellä

Southampton oli yksi siirtoikkunan häviäjistä kauden alla, ja kauden alku on kuvannut muutosta osuvasti. Neljän ottelun saldo on 0-3-1 ja peli hakee vielä uomiaan. Kauden ainoa tappio tuli Evertonin vieraana avauskierroksella, tasapelit Soton pelasi Manchester Unitedia, Newcastlea ja West Hamia vastaan. Danny Ingsin lähtö satuttaa joukkueen hyökkäyspäätä, ja jotta kaudesta ei tulisi liian vaikea, Che Adamsin ja Adam Armstrongin tulisi onnistua hyökkäyspäässä tasaisesti.

Southamptonin puolustuspää koki myös menetyksiä kun mm. Jannik Vestergaard lähti kauden alussa pois joukkueesta. Peli ei voi uusien vastuunkantajien vuoksi ollakaan vielä valmista, ja kauden alkupuolella tulokset voivat vaihdella rajustikin. Vahvasti viime kaudella puolustanut Southampton antaa tasoitusta Cityn tasoiselle joukkueelle materiaalissa, eikä joukkueen puolustuspeli ole vielä totutulla tasolla.

City iskee useamman maalin

Manchester Cityn laaja materiaali antaa joukkueelle mahdollisuuden juoksuttaa vähemmän rasittuneita pelaajia kentälle. Kokoonpanoa kannattaa tarkkailla, mutta joka tapauksessa kentällä nähdään jälleen vahva joukkue. Viime kauden molemmat kohtaamiset menivät Citylle, kotiottelun jopa 5-2-lukemin. Cityn yli 2.5 maalia tai voitto useammalla tehdyllä maalilla ovat parhaat pelikohteet kamppailuun, jossa kotivoitto toteutuu kahdeksan kertaa kymmenestä.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!