21.8 Valioliiga: Manchester City – Norwich | City kouluttaa Norwichia

2021-08-21 17:00:00

Manchester City voittaa päästämättä maalia

Panos
2.5/5

Manchester City kohtaa Norwichin Valioliigan ottelussa lauantaina klo 17.00 alkaen.

Ärsytetty City

Manchester Cityn mestaruuden puolustaminen alkoi shokkitappiolla Tottenhamia vastaan avauskierroksella, kun joukkue jäi ilman maaleja häviten lukemin 0-1. Peli ei vielä ollut uomissaan kesän jäljiltä eivätkä kaikki parhaat pelaajat olleet vielä avauksessa. Tappiosta ei kannata vetää liian suuria johtopäätöksiä, City on edelleen suurin mestarisuosikki ja kokoonpanoltaan se on ylivertainen Valioliigassa.

Harry Kanen saapuminen tässä siirtoikkunassa näyttää jo epätodennäköiseltä, mutta tuore hankinta Jack Grealish pääsi jo väläyttelemään avauskierroksen ottelussa. Avaukseen palaavat todennäköisesti John Stones ja Kevin De Bruyne, joten City alkaa olla kokoonpanon puolesta hyvässä iskussa, ainoastaan Foden jatkaa sivussa. Norwichia vastaan odotettavissa on hurja syöttämylly, josta City nauttii, ja kotijoukkue tulee pitämään palloa jopa 70-prosenttisesti.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Norwichin vaikea alkukausi

Norwichin kausi alkoi 0-3-tappiolla Liverpoolia vastaan, eikä meno helpotu City-ottelussa. Liverpoolia vastaan Norwich jäi täysin jyrän alle, ja viime Valioliiga-visiitin heikoin vierasjoukkue on heti uudestaan tukalassa paikassa. Buendian myynti satuttaa Norwichin pelinrakentelua, ja Teemu Pukki on valitettavan yksin joukkueensa hyökkäyksesä. Cityä vastaan Norwich joutuu juoksemaan paljon pallon perässä, mikä ei lupaa hyvää ottelun lopputuloksen kannalta.

Norwichin puolustus on lähtökohtaisesti vahvistunut sitten viime visiitin, mutta Cityn tasoista joukkuetta vastaan ongelmia on luvassa. Milot Rashica hankittiin korvaamaan Buendiaa ja kosovolaisella onkin isot paineet harteillaan, tehoja olisi löydyttävä piakkoin ja sopeutumisen Valioliigaan tulisi tapahtua nopeasti. City ei ole Norwichin päävastustajia, mutta joukkue lähtee varmasti hakemaan hyvää tulosta myös Cityn vieraana.

City avaa voittotilinsä

City on varmasti nälkäinen avaustappion jälkeen ja sijaiskärsijäksi joutuu tälä kertaa Norwich. Cityn pelitapa sopii vastaiskuilla iskevälle Norwichille, mutta maaliodottamat ovat vahvasti kotijoukkueen puolella, vierasjoukkueen yhdelle maalille ei paljoa luottoa löydy. City vie voiton kohtaamisesta kahdeksan kertaa kymmenestä, ja tällä kertaa jopa useamman maalin voimin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!