14.12. Valioliiga: Manchester City – Leeds | Cityn vahvuutena laaja rinki

2021-12-14 22:00:00

Manchester City voittaa molemmat puoliajat

Panos
2/5

Tiistaina Valioliigan sarjakärki Manchester City kohtaa pelinsä kanssa edelleen kamppailevan Leedsin. Ottelu alkaa 22.00.

City napannut oman paikkansa Valioliigan kärjessä

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä pisteen erolla takana olevaan Liverpooliin nähden. City kaatoi viikonloppuna Wolverhamptonin tiukassa ottelussa 1-0, Raheem Sterling iski voitto-osuman rangaistuspotkusta. Cityn viime aikojen vire on loistava, kuuden ottelun otannalla saldo näyttää lukemia 5-0-1, tappio tuli merkityksettömässä ottelussa Mestarien liigassa RB Leipzigin vieraana. City kierrättää ahkerasti miehistöään ottelusta toiseen, ja joulukuun otteluruuhkassa kierrätystä tarvitaankin.

Cityn kannalta on hyvä asia, että Sterling on esittänyt pirteitä otteita viime aikoina, ja joukkueen hyökkäyspeli uhkuu laatua ja vaarallisuutta. Puolustuspeli on ollut yhtä vankkaa kuin kahtena edellisenä kautena, City on yhdeksällä päästetyllä maalilla vähiten osumia päästänyt joukkue Valioliigassa. Poissaolojakin on, kun Torres ja Delap jatkaa sivussa, sivussa voivat olla myös pieniä kolhuja kokeneet Phil Foden, Gabriel Jesus ja Ake.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

Leeds hävisi katkerasti Chelsealle

Leeds haastoi upeasti Chelsean lauantaina, mutta taipui katkeraan 2-3-tappioon lisäajalla. Voitto tai edes tasapeli olisi tehnyt joukkueen moraalille ihmeitä, sillä kuudesta viime ottelusta joukkue on voittanut vain yhden (Crystal Palace 1-0) saldon ollessa 1-3-2. Leeds on tuskaillut pelinsä kanssa enemmän tai vähemmän koko syyskauden ajan, eikä tasaisuutta tunnu millään löytyvän. Etenkin puolustuspäässä joukkue on ollut ongelmissa, viime kauden onnistujat ovat olleet näkymättömissä kuluvalla kaudella.

Patrick Bamford loukkaantui uudestaan toissaottelussa ja on jälleen sivussa. Menetys on iso, sillä Leeds on ollut pitkälti keskikentän taikurin Raphinhan tehojen varassa. Leeds on sarjassa sijalla 15 ja eroa putoamisviivaan on viisi pistettä, joten joukkue on sarjapaikan suhteen kohtalaisissa asemissa. Sivussa ovat Bamfordin lisäksi Koch, Rodrigo ja Phillips, eivätkä poissaolot helpota joukkueen lähtökohtia Manchester Cityä vastaan.

Cityn kierrätys voimavarana

City on ollut koko kauden ajan vahva ja hyökkäyspäässä tapahtuu ottelusta toiseen hyviä asioita. City viimeistelee yli kahden maalin keskiarvolla, kun taas Leeds päästää maaleja yli 1.5 ottelua kohden. Otteluruuhkan keskellä miehistössä tapahtuu vääjäämättä muutoksia, mutta Cityn laadukkaan ja laajan miehistön ansiosta etu on kotijoukkueella. City nappaa jälleen kolme pistettä ja joukkue voi iskeä siinä samalla useamman maalinkin.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!