5.11. Valioliiga: Manchester City – Fulham | Cityn puolustus loistaa kotikentällä

5.11.2022 klo 17:00

Fulham alle 0.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigassa Manchester City saa kotikentällään vastaansa Fulhamin, joka on myös aloittanut kauden pirteästi. Ottelu alkaa lauantaina klo 17.00.

Cityn tahti ei hyydy

Manchester City on eittämättä jalkapalloilevan maailman huipulla, ja joukkueen tekeminen on tänäkin syksynä ollut korkealla tasolla. Valioliigassa mestaruustaistelu käy kuumana Cityn ja sarjaa johtavan Arsenalin välillä, City on sarjan toisena, kaksi pistettä Arsenalia perässä. Mestarien liigassa City voitti oman alkulohkonsa saldolla 4-2-0, kuudessa ottelussa joukkue päästi ainoastaan kaksi maalia, mikä on kova suoritus Dortmundia, Sevillaa ja FC Kööpenhaminaa vastaan.

Kaikki kilpailut huomioiden Cityn vire on vahva, ja saldo 3-2-1 kuvastaa joukkueen otteista huokuvaa tasaisuutta. Puolustuspäässä kauden aikana on ollut poissaoloja, mutta siitä huolimatta joukkue puolustaa todella tiiviisti, Valioliigan puolella kuten Euroopan kentilläkin joukkue on pelannut alle yhden päästetyn maalin per peli- tahdilla. Phillips ja Walker jatkavat sivussa, kuten myös mahdollisesti Haaland, joka kärsii jalkavammasta. Haalandin mahdollinen poissaolo voi syödä Cityn hyökkäystehoja, mutta keskikenttä ja puolustus ovat vedenpitäviä.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Fulham aloittanut kauden vahvasti

Fulham on ollut syksyn piristysruiske Valioliigassa, ja sarjanousija löytyykin Valioliigasta sijalta seitsemän saldolla 5-4-4. Joukkueen pelaaminen on kauden alusta alkaen ollut valmiin oloista, ja ykköskärki Aleksandar Mitrovic on saanut vihdoin siirrettyä tehonsa myös Valioliigan puolelle. Kuuden viime ottelun saldo Fulhamilla on hieman ailahteleva 2-2-2, mutta nähdyillä otteilla sarjapaikan suhteen ei pitäisi olla mitään ongelmaa.

Harrison Reed ja Palhinha ovat Fulhamin keskikentällä loistava tasapainottava kaksikko, joka puolustaa hyvin pakiston tukena. Fulham tarvitsee kaksikolta jatkossakin hyviä otteita, sillä maali-iloitteluiksi edenneet ottelut ovat liian usein päättyneet pisteiden menettämiseen. Mitrovicin jälkeen hyökkäyspään uhka laskee huomattavasti, ja tehot jakautuvat usean eri pelaajan kesken. Poissaoloja on hieman, sivussa ovat Solomon, Kebano ja Kurzava. Poissaoloista ei mainittavaa miinusta joukkueelle, mutta vierasottelu Cityä vastaan aiheuttaa taktisella puolella päänvaivaa.

City ei kotonaan maaleja juurikaan päästä

Manchester City kierrätti osaa pelaajistaan Mestarien liigan Sevilla-ottelussa, kun pudotuspelipaikka oli jo varma ennen päätöskierrosta. Lepuuttamisen ansiosta viikkopelin rasitus ei ole normaalilla tasolla, ja City pääsee suht tuoreena Fulhamia vastaan. Fulhamin hyökkäyspeli on korostetun paljon ykköskärki Mitrovicin harteilla, ja mikäli Cityn laadukas puolustus pimentää vierasjoukkueen maalitykin, ei Fulham luo kovinkaan isoa uhkaa maalintekosektoreilla. Vierasjoukkueen maaleitta jääminen on kiinnostava, kokeilemisen arvoinen pelikohde lauantaina.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!