31.12. Valioliiga: Manchester City – Everton | Isäntien aktiivisuus kentällä koituu Evertonin turmaksi

31.12.2022 klo 17:00

Manchester City yli 6.5 laukausta kohti maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa Manchester City pyrkii pitämään paikkansa mestaruustaistossa. Lauantaina vastaan asettuu heikkoa jaksoa pelaava Everton, ottelu alkaa klo 17.00.

City laukoo, on aktiivinen ja mättää maaleja

Manchester City teki tarvittavan edellisellä kierroksella ja kaatoi Leedsin vakuuttavalla esityksellä lukemin 3-1. Kuuden viime ottelun saldo on komea 5-0-1 ja sijoitus on edelleen toinen, eroa Arsenaliin on viisi pistettä. Takana Newcastle antaa painetta kahden pisteen päässä Citystä, ja pelattavaa Cityllä riittää koko kevätkaudelle, joukkue on mukana kaikkinensa neljän eri pokaalin jahdissa edelleen. Laaja rosteri on Cityn vahvuus, eikä näköpiirissä ole otteiden heikentymistä.

Haaland oli Leedsiä vastaan jälleen pitelemätön, norjalaistähti iski kaksi maalia ja nosti kauden maalisaldonsa jo uskomattomaan 20 osumaan. Haalandin lisäksi ratkaisuvoimaa löytyy myös Phil Fodenin, Jack Grealishin ja Riyad Mahrezin voimin. City on iskenyt Valioliigassa eniten osumia, eikä ihmekään kun joukkueen nimilistaa katsoo. Peli on tasapainossa ja joukkue puolustaa laadukkaasti, pallo kääntyy myös vauhdilla kohti vastustajan maalia, jolloin puolustaminen Cityä vastaan on vaikeaa. Alvarez ja Dias ovat edelleen sivussa, mutta nämä poissaolot eivät Cityn hyvää putkea katkaise.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Everton valuu sarjassa alaspäin

Evertonilla on menossa kauden heikoimpia putkia. Joukkue hävisi Wolverhamptonille viikolla lukemin 1-2, ja sijoitus on 17:sta, yksi piste erottaa Evertonin putoamisviivasta. Kausi on kokonaisuudessaan ollut heikohko, eikä valoa ole juurikaan näkyvissä tunnelin päässä. Peli on tehotonta ja vaisua, Everton ei vakuuta oikein millään osa-alueella juuri nyt. Everton on viimeksi voittanut Valioliigan ottelun lokakuussa, ja paineet kasvavat kierros kierrokselta.

Everton ei ole päästänyt maaleja aivan kammottavaa tahtia, mutta oma hyökkäyspelaaminen sillä on niin vaisua, että pisteet ovat kiertäneet joukkuetta kaukaa. Neal Maupay hankittiin vahvistamaan hyökkäyspäätä, kun Dominic Calwert-Lewin ei meinaa millään pysyä kasassa. Maupay on ollut yhtä iso pettymys kuin koko muu joukkue, kasassa on yksi ainoa maali. Garner ja Townsend jatkavat sivussa, mutta hiljalleen sairastupa on tyhjentynyt siitä mitä se pahimmillaan on ollut.

City hakee aktiivisesti laukauksia

City on ollut joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa selkeästi niskan päällä, sillä Everton ei ole kymmeneen viime yrittämään pystynyt voittamaan joukkuetta. Etenkin kotikentällään City on murjonut kovia lukemia, edelliset kaksi kotiottelua Evertonia vastaan ovat päättyneet Cityn 5-0 ja 3-0 voittoihin. Tasoero on selkeä isäntien eduksi tälläkin kertaa, ja Haaland jo itsessään on valtaisa uhka koko ajan. City on yksi ahkerampia laukojia koko Valioliigassa, ja peli-ideaksi valitaan aktiivisen kotijoukkueen yli 6.5 laukausta maalia kohti.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!