20.4. Valioliiga: Manchester City – Brighton | Cityllä ei varaa ohipeleihin

Brighton ei maalia

Panos
1.5/5

Valioliihgassa mestaruustaisto käy kuumana. Manchester City tarvitsee pisteitä pitääkseen Liverpoolin takana, keskiviikkona City saa vastaansa Brightonin. Ottelu alkaa klo 22.00.

Cityn laaja materiaali tulee tarpeeseen

Manchester City kohtasi Liverpoolin kahdesti viikon sisään, kun Valioliigassa iso kamppailu päättyi lopulta pistejakoon 2-2-lukemin. FA Cupissa Cityn matka tyssäsi välierässä Liverpoolia vastaan, kun Liverpool vei ottelun nimiinsä 3-2. Mestarien liigassa Cityn taival jatkui välieriin, kun Atletico Madrid ei kyennyt rikkomaan Cityn vahvaa puolustusta jälkimmäisessä ottelussa. Vahvan hyökkäyspään pelaamisen lisäksi City on puolustanut todella laadukkaasti viime vuodet, ja joukkueen panostukset laadukkaisiin puolustuspään pelaajiin eivät ole menneet hukkaan.

Kuuden viime ottelun saldo Cityllä on 3-2-1 ja Liverpool on ainoana joukkueena pystynyt rikkomaan Cityn voittokulkua. Valioliigassa City on ylivertaisessa asemassa moneen muuhun joukkueeseen verrattuna laajan materiaalinsa vuoksi. Materiaalille ja pelaajille on käyttöä, sillä Mestarien liigan ottelussa rivistä putosivat loukkaantumisten vuoksi Kyle Walker ja Kevin De Bruyne, jotka olivat sivussa FA Cupin ottelusta. Ruben Dias on kuntoutunut vammastaan ja aloittanee Brightonia vastaan topparin paikalla, Walker, Jesus ja Palmer ovat epävarmojen listalla pienten loukkaantumisten vuoksi.

NEOBET 100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Brighton varmistanut sarjapaikan myös ensi kaudeksi

Brighton nappasi kaksi voittoa peräkkäin ja nosti kauden pistesaldonsa 40:een pisteeseen, jota on pidetty perinteisesti varmana rajana Valioliigapaikan säilyttämisen kannalta. Brighton on kääntänyt surkean vireensä kahdeksi voitoksi yllättäviä joukkueita vastaan, kun se kaatoi Arsenalin ja Tottenhamin. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, mutta loppukauden osalta suuria paineita ei enää ole, vaan joukkue pystyy pelaamaan rennosti. Ulospuhalluksen vaara on olemassa, kun sarjapaikka on takataskussa ensi kaudeksi, mutta Brighton tuskin romahtaa huomattavasti loppukauden aikana.

Brightonin hyökkäyspeli on edelleen kahdesta voitostakin huolimatta tehotonta ja pelinrakentelu hidasta. Neal Maupay ei ole saanut viime aikoina totutun paljon luottoa kärjessä, ja Brightonilla on ensi kaudeksi ongelmia ratkaistavaksi, että miten hyökkäyspeliä saadaan parempaan kuntoon. Pelin rakenteet ovat kunnossa puolustuksessa ja keskikentällä, mutta Maupay ja Trossard tarvitsevat laadukkaampia pelikavereita rinnalleen kun tasaisia otteluita aletaan ratkomaan. Bissouma, Duffy ja Moder jatkavat sivussa, josta miinusta hieman vierasjoukkueelle.

City nollaa Brightonin

City on tilanteessa, jossa se joutuu panostamaan Valioliigassakin jokaiseen otteluun niin kauan kuin Liverpool vaanii vain pisteen perässä. Näin ollen Brighton sytyttää kotijoukkueen varmasti, ja isännät hakevat parhaalla mahdollisella kokoonopanolla voittoa, Mestarien liigan välierät ovat edessä vasta huhtikuun loppupuolella. Diasin paluu vahvistaa entisestään Cityn puolustusta, eikä Brighton parantuneista otteista huolimatta pysty Etihad Stadionilla maalintekoon Valioliigan laadukkainta kokonaisuutta vastaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN 100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!