13.8. Valioliiga: Manchester City – Bournemouth | City pitää painetta yllä

13.8.2022 klo 17:00

Manchester City yli 7.5 laukausta maalia kohti

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan viikonloppuna kauden toinen ottelukierros. Manchester City kohtaa sarjanousija Bournemouthin lauantaina klo 17.00 alkaen.

City avasi rutiinivoitolla

Manchester City avasi uuden Valioliiga-kauden rutiininomaisella voitolla West Hamista lukemin 2-0, eikä joukkueen pelaamisessa ollut suuria yllätyksiä. Pep Guardiolan ajama pelitapa on iskostunut koko joukkueeseen, ja puolustuspeli on Cityn ehdoton vahvuus. Ruben Dias johtaa puolustusta toisen topparin paikalta, ja vaikka Laporte on edelleen sivussa puolustuslinjasta, on Cityn alakerta todella varmassa kunnossa. West Hamia vastaan kesän suurhankinta Haaland osui kahdesti, ja sai näin haluamansa alun Valioliigassa.

City on monissa papereissa suurin suosikki viemään jälleen Valioliigan mestaruuden, ja vaikka Cityn kokoonpano huokuu laatua kaikilla pelipaikoilla, ei joukkueen materiaalin leveys ole aivan yhtä kovalla tasolla kuin edelliskausina. Valioliigassa City lähtee käytännössä jokaiseen otteluun suosikkina, ja joukkue jaksaa jauhaa omaa peliään heti ottelun alusta alkaen, tällä tyylillä tulosta on tullut kovalla tahdilla. Loukkaantumisia ei ole Laporten lisäksi, joten City pääsee raikkaalla joukkueella Bournemouthin kimppuun.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Bournemouth yllätti Aston Villan

Bournemouth palasi Valioliigaan kahden vuoden tauon jälkeen, kun se nappasi 88:lla pisteellään Championshipin kakkospaikan. Tuore kausi Valioliigassa alkoi riemukkaasti, kun joukkue kaatoi aneemisen Aston Villan kotonaan 2-0-lukemin. Bournemouthille on povattu vaikeaa kautta, mutta jokainen voitto on askel lähempänä sarjapaikan uusimista. Joukkueen puolustuskalusto kaipaa kipeästi edelleen vahvistuksia, ja joukkueen uhkakuvat ovat nimenomaan puolustuksessa, miten se kestää Cityn kaltaisten joukkueiden rummuttaessa hyökkäyksiä hyökkäysten perään.

Kieffer Moore oli loistohankinta viime tammikuussa, ja hyökkääjä onnistui myös Aston Villa-voitossa. Moore on suht nimettömän ryhmän suurimpia tähtiä, mutta kaikkinensa Bournemouth on isojen tähtien sijaan vahvan joukkuepelin varassa, mikäli se aikoo pitää paikkansa kivikovassa Valioliigassa. Keskikentältä Brooks ja Rothwell ovat sivussa, mahdollisesti myös puolustaja Ryan Fredricks. Materiaaliltaan Bournemouth antaa huimasti tasoitusta Citylle, ja joukkueen pitää keksiä jotain oikein erikoista, mikäli se aikoo pysäyttää Cityn tasoisen koneiston.

City hyökkää laajalla rintamalla

Cityllä on selkeä etu historiaan peilaten, sillä joukkueiden kohtaamisissa voitot ovat 11-0 Cityn hyväksi. Bournemouth joutuu vieraskentällä ahtaalle, ja isäntäjoukkue pääsee vyöryttämään peliään koko kentän leveydeltä. Pisteet jäävät lauantaina 90%:n todennäköisyydellä Etihad Stadionille, ja City näyttää mallia 90 minuutin paineen ylläpitämisestä. Vetona pelataan Cityn yli 7.5 laukausta maalia kohti, joukkue on täynnä maaliahneita pelaajia, ja laukauksia lähtee niin rangaistusalueen sisältä kuin ulkoa kovaan tahtiin. Vierasjoukkueen puolustukselle ja maalivahdille on luvassa hikinen iltapuhde.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!