1.9. Valioliiga: Luton – West Ham | Sarjanousijan vaikea alkuohjelma jatkuu

1.9.2023 klo 22:00

West Ham

Panos
1.5/5

Perjantaina pelataan jälleen Valioliigaa. Ilman voittoja edelleen oleva Luton kohtaa kotonaan West Hamin, joka on aloittanut kauden väkevästi. Ottelu joukkueiden välillä alkaa klo 22.00.

Luton Valioliigassa ilman pisteitä

Lutonin avaus Valioliigassa on ollut juuri niin vaikea kuin olettaa saattaa. Joukkue on pelannut vasta kaksi ottelua Valioliigassa, mutta sarja-avauksessa joukkue hävisi Brightonille lukemin 1-4 ja tämän jälkeen Chelsealle 0-3. Joukkue pääsi maistamaan voittoa kuluvalla viikolla, kun Luton kaatoi EFL Cupissa alasarjajoukkue Gillinghamin 3-2. Voitto on aina voitto, mutta tämäkin ottelu osoitti Lutonin haavoittuvaisuuden sekä joukkueen keskeneräisyyden.

Luton pelaa todella kapealla miehistöllä, eikä materiaalin laatu meinaa riittää Valioliigan vaatimalle tasolle. Hyökkääjät ovat täysin katsomaton kortti huipputasolla, eikä muukaan miehistö herätä luottamusta. Kahden ottelun jälkeen maaliero on 1-7, ja näyttäisi siltä että Lutonin kohtalona on taistella putoamista vastaan. Osho ja Potts jatkavat sivussa, mahdollisesti myös Clark. Etenkin Pottsin poissaolo vaikeuttaa Lutonin puolustuspään työskentelyä.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

West Hamilla pirteä startti kauteen

West Hamin viime kausi oli Valioliigan puolella vaikea, ja kauden pelasti ainoastaan Konferenssi-liigan voitto. Tuore kausi on lähtenyt vauhdilla liikkeelle, West Ham on kolmen pelatun ottelun jälkeen Valioliigassa toisella sijalla saldolla 2-1-0. Voitot joukkue on napannut Brightonia ja Chelseaa vastaan, tasapeli tuli kauden avauksessa Bournemouthin vieraana. Joukkueella on oiva sauma petrata viime kaudesta, ja alku on ainakin ollut pirteä.

James Ward-Prowse saapui West Hamin keskikentälle kauden jo alettua, ja entinen Southamptonin kapteeni on tehnyt todella väkevää jälkeä uudessa joukkueessaan. Chelseaa vastaan keskikentän taituri syötti kaksi osumaa ja Brightonia vastaan syntyi kauden avausmaali. Samaan aikaan viime kaudella ailahdelleet Bowen ja Antonio ovat olleet selkeästi paremmassa vireessä, joten West Hamin hyökkäyspäältä on lupa odottaa tehoja jatkossakin. Poissaoloja ei ole, joten West Ham lähtee jahtaamaan pisteitä parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Vierasvoitolle kannatusta

Luton on valitettavassa asemassa, jossa se lähtee lähes jokaiseen Valioliigan otteluun altavastaajana. Joukkueen materiaali on heikko, ja hyppäys Championshipistä Valioliigaan on valtava. West Ham on näyttänyt ensimmäisissä otteluissaan pirteältä ja tehoja on löytynyt, myös erikoistilanteissa joukkue on varmasti terävämpi Ward-Prowsen tulon myötä. Peli-ideaksi nousee vierasvoitto, jolle tarjotaan edelleen hyvinkin pelattavaa kerrointa.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013
XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!