23.2. Valioliiga: Liverpool – Leeds | Vierasjoukkueen taso ei riitä tällä hetkellä

Liverpool voittaa molemmat puoliajat

@2.02

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan rästiotteluita viikolla. Vahvassa vireessä oleva Liverpool kohtaa heikkoa kautta pelaavan Leedsin keskiviikkona klo 21.45 alkaen.

Liverpoolilla sauma nousta Cityn kantaan

Liverpool väkevöitti Valioliigan mestaruuskamppailua kaatamalla sarjajumbo Norwichin 3-1, samaan aikaan Manchester City hävisi Tottenhamille. Eroa sarjakärkeen on kuusi pistettä, mutta Liverpool on pelannut ottelun vähemmän, eli voitolla joukkueella on mahdollisuus nousta aivan Cityn kannoille. Vire Liverpoolilla on loistava, joukkue on voittanut kahdeksan ottelua peräkkäin ja kotiotteluissa joukkueella on jo 26:n tappiottoman ottelun putki. Liverpool on murjonut joukkueen kuin joukkueen maanrakoon vahvan hyökkäyskaluston avulla, punapaidat ovat iskeneet eniten maaleja koko Valioliigassa, yhteensä 64 osumaa.

Norwichia vastaan onnistumisia tuli laajalla rintamalla, kun maaliverkkoja heiluttivat Mo Salah, Sadio Mane sekä tuore hankinta Luis Diaz. Salah dominoi Valioliigan maalipörssiä seitsemällätoista osumallaan, mutta myös Mane ja Jota ovat olleet tehokkaita. Diaz tuo leveyttä hyökkäysosastolle yhdessä Firminon kanssa, joten tehottomuuteen joukkueen menestyshaaveet tuskin kaatuvat. Diego Jota on sivussa loukkaantumisen vuoksi, mutta muita poissaolijoita ei ole. Liverpoolin terveystilanne ennen kevään huipennusta on ainakin toistaiseksi loistava.

NEOBET 100% / 150€ TAI 200% / 50€Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Greenvest Betting Ltd. on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/418/2017

Leeds hävisi jälleen

Leedsin vaikea kausi jatkui kotiottelussa Manchester Unitedia vastaan, jossa joukkue taipui 2-4-tappioon. Ottelu oli tuttua Leedsiä, jossa sen puolustuspeli oli todella epävarma ja repaleinen, eikä joukkue pystynyt kuin hetkittäin väläyttelemään osaamistaan. Tappion myötä Leedsin osakkeet taistelussa putoamista vastaan eivät parantuneet, mutta eroa putoamisviivaan on edelleen se viisi pistettä. Kuuden ottelun saldo on heikko 1-1-4, eikä jatko-ohjelmakaan ole helppo, kun vastaan on tulossa mm. Tottenham ja Leicester.

Patrik Bamford jatkaa sivussa loukkaantumisen vuoksi, eikä joukkueelle ole toista yhtä luotettavaa kärkipelaajaa. Rapinha pelaa upeaa kautta hyökkäävänä keskikenttänä, mutta edes hänen yhdeksän maaliaan eivät ole onnistuneet nostamaan Leedsiä sarjataulukossa ylöspäin. Leeds ei tingi pelitavastaan, ja nyt kun peli ei kulje parhaalla mahdollisella tavalla, agressiivinen pelitapa kääntyy jopa joukkuetta vastaan. Pallonmenetysten jälkeen Leedsin puolustus on sekasortoinen ja poissaolot eivät helpota joukkueen tuskaa. Sivussa Bamfordin lisäksi ovat edelleen Cooper, Greenwood, Phillips ja Fuhr Fjelde.

Liverpool vei kauden ensimmäisen kohtaamisen selkeällä erolla

LIverpool nauttii suurta suosikin asemaa kotiottelussa Leedsiä vastaan. Isäntien peli on todella hyvässä kunnossa, eikä Afrikan mestaruusturnaus ole näyttänyt tekevän hallaa Salahin ja Manen vireeseen. Leedsillä peli ei ole tasapainossa ja virheitä sattuu etenkin puolustuspäässä, joista Liverpoolin kaltainen joukkue rankaisee säälimättä. Kauden ensimmäisen kohtaamisen Liverpool vei vieraissa nimiinsä 3-0, eikä joukkue kotikentällä jää ainakaan kyseisiä numeroita huonommaksi.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348
EXCITEWIN 100% talletusbonus jopa 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Rabidi N.V. on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!