28.8 Valioliiga: Liverpool – Chelsea | Chelsea niskan päällä

2021-08-28 19:30:00

Kotivoitto ei vetoa

Panos
2/5

Lauantai-illan Valioliigan puolella huipentaa huippumatsi kärkijoukkueiden Liverpoolin ja Chelsean välillä. Ottelu alkaa klo 19.30.

Liverpool palannut tasolleen

Liverpool on selvinnyt kuivin jaloin vaikeasta viime kaudesta. Kun pelaajisto on kunnossa, tulosta tulee edelleen. Liverpool on aloittanut kauden kahdella voitolla, kun se on kaatanut Norwichin 3-0 ja Burnleyn 2-0. Viisi tehtyä maalia ja nolla päästettyä on juuri sellainen kauden alku kun joukkueen sisäll toivottiin. Virgil van Dijk on palannut vakavan loukkaantumisen jäljiltä takaisin puolustuksen kiistattomaksi johtajaksi, ja topparilla on iso vaikutus niin puolustus- kuin hyökkäyspäässä.

Mo Salah on aloittanut jälleen vahvasti, mutta hienoinen yllätys on se että Diego Jota on ainakin toistaiseksi napannut avauksen paikan hyökkäyskolmikosta ja Firminolla on toistaiseksi ollut vain vaihtopelaajan rooli. Jota on myös vastannut huutoon ja onnistunut jo kahdesti maalinteossa ollen Liverpoolin paras maalintekijä. Nyt vastus kovenee huomattavasti ja Liverpoolin todellinen taso mitataan.

WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Lukakun paluu

Chelsea on myös Valioliigan kärjessä, kun se on myös voittanut molemmat Valioliigan ottelunsa. Avauksessa Crystal Palace kaatui kotikentällä 3-0 ja perään Arsenal kaatui vieraskentällä 2-0. Chelsealla oli jo kauden alussa todella kova rosteri ja sitä pidettin Cityn kovimpana haastajana Valioliigan mestaruudesta. Joukkue hankki kuitenkin vielä Romelu Lukakun itselleen ja Lukaku tekikin jo ensimmäisen maalin Arsenalia vastaan vain vartin pelaamisen jälkeen. Chelsealla on kasassa todella vakuuttava ryhmä.

Chelsean puolustuspeli oli kevätkaudella Valioliigan parasta ja nyt Lukakulla vahvistettu joukkue on erittäin vaikeasti kaadettavissa. Chelsea osaa pitää palloa ja hyökätä maltilla, sen puolustuspeli on jämäkkää ja sillä on ehdoton huippuvahti maalilla. Nyt myös hyökkäyspeli on tasolla jolla sen pitääkin olla, ja tulosta on todennäköisesti tulossa, ja paljon.

Chelsea hieman edellä

Joukkueiden viime kauden kohtaamiset menivät voittojen osalta tasan 1-1. Molemmat joukkueet osaavat puolustaa erittäin tiiviisti, mutta Chelsea on materiaalinsa puolesta hieman kotijoukkuetta edellä. Ottelusta muodostunee tasainen kamppailu voitosta, jossa ei maaliella mässäillä, mutta kotivoiton jättäminen pois pelivalinnoista kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
COMEON 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!