22.5. Valioliiga: Leicester – Southampton| Isännät hakee positiivista kauden lopetusta

22.5.2022 klo 18:00

Leicester

Panos
2/5

Sunnuntaina pelataan kauden viimeinen Valioliigakierros. Kärkitaistelun takana Leicester pyrkii saamaan kaudelleen positiivisen lopun, kun vastassa on heikkovireinen Southampton. Ottelu alkaa klo 18.00.

Leicester löytänyt hyökkäystehot Vardyn paluun myötä

Leicesterin kausi on ollut isossa kuvassa pettymys. Joukkue on murtautunut useampana kautena kärkiseitsikkoon ja sitä kautta europeleihin, mutta kuluvan kauden sijoitus tulee olemaan sijoilla 8-10. Joukkuetta riivasi kauden aikana useat isot loukkaantumiset, jotka söivät nimenomaan puolustuspään pelaamista isolla kädellä. Myös ykköskärki Vardy on ollut pitkiäkin aikoja sivussa, jolla on ollut oma vaikutuksensa. Leicester pelasi kaudella myös Konferenssi-liigaa pudotuspeleihin saakka, jossa matka katkesi vasta välierissä AS Romaa vastaan.

Leicesterin vire kauden lopussa on mukavan hyvä, kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, mutta kolme edellistä ottelua ovat sujuneet tappioitta. Vardyn palattua pelikuntoon on joukkueen kokonaisvaltainen tehokkuus parantunut huomattavasti, ja Brendan Rodgers on käyttänyt luovasti keskikentän hyökkäysvoimaa, jossa tarjolla ovat James Maddison, Harvey Barnes, Ademola Lookman ja Youri Tielemans. Bertrand ja Ndidi jatkavat sivussa, Tielemans on myös mahdollisesti sivussa.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Southamptonin kausi käytännössä jo ohitse

Southampton saavutti aikaisemmin keväällä 40 pisteen rajan ja varman sarjapaikan, jonka jälkeen joukkueen vire on ollut surkea. Kuuden viime ottelun saldo on heikko 1-1-4, ja kolme edellistä ovat päättyneet tappioihin LIverpoolille, Brentfordille ja Crystal Palacelle. Sarjasijoitus ennen viimeistä kierrosta on viidestoista, eikä joukkue pysty enää nousemaan ylöspäin. Isossa kuvassa kausi on ollut muutamaan pilkahdusta lukuunottamatta tasapaksu ja harmaa, eikä peli ole kehittynyt juurikaan viime kaudesta.

Southampton menetti Danny Ingsin viime kauden päätteeksi, eikä joukkueen hyökkäyspää ole ollut tällä kaudella kovinkaan tehokas. Samaan aikaan Southampton on päästänyt neljänneksi eniten maaleja kolmen pohjimmaisen joukkueen jälkeen, joten kehitettävää löytyy kentän molemmista päädyistä. James Ward-Prowse on pitänyt erikoistilanneosaamisellaan Southamptonin liekkiä elossa, mutta muuten joukkue on hieman majuton ja hauton. Livramento on sivussa puolustuksesta ja maalivahti Forster mahdollisesti on pois. Molempien poissaolojen toteutuessa miinusta joukkueelle.

Leicester ansaitsee suosikin aseman

Leicester hakee kauden päätökselleen positiivista loppua. ja viime kierroksilla se on saanut hyökkäyspelinsä kohdilleen. Joukkue hyödyntää koko kenttää hyvin, ja Vardyn vahvat juoksut ovat edelleen myrkkyä vastustajille. Southamptonin kausi loppui käytännössä siihen paikkaan kun sarjapaikka valmistui, sen jälkeen joukkue ei ole saanut itsestään parasta irti. Leicester päättää kauden kotiyleisönsä edessä, jolla on oma merkityksensä viimeisessä ottelussa pitkän kauden aikana. Leicester kelpaa vetoihin mukaan paremman vireen, kotiedun ja parantuneen terveystilanteen ansiosta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!