3.10. Valioliiga: Leicester – Nottingham | Isännät perustasoltaan sarjanousijaa edellä

3.10.2022 klo 22:00

Leicester

Panos
2/5

Valioliigakierros päättyy maanantaina kahden alavireisen joukkueen kohtaamiseen, kun Leicester kohtaa sarjanousija Nottinghamin klo 22.00 alkaen.

Leicester jäänyt Valioliigassa hännille

Leicesterin alkukausi lähentelee katastrofia. Erittäin negatiivinen siirtoikkuna ja heikot otteet kentällä ovat pudottaneet joukkueen Valioliigassa viimeiseksi saldolla 0-1-6. Maaliero on myös todella murheellinen 10-22, joka alleviivaa etenkin puolustuspelin ongelmia. Brendan Rodgers näyttäisi kuitenkin saavan mahdollisuuden kääntää Leicesterin kurssi, ja maajoukkuetauon aikana on varmasti harjoituskentällä tehty kovasti töitä. Myös siirtoikkunan lopulla hankittu Wout Faes voi pystyä tuomaan rauhaa puolustuslinjaan.

Leicester on viime kierroksilla osoittanut pystyvänsä maalintekoon, ja joukkue väläytteli ennen maajoukkuetaukoa Tottenhamia vastaan, mutta erittäin heikko puolustaminen suisti joukkueen 2-6-tappioon. Tätä ennen sama kohtalo oli Brightonia vastaan, kun ottelu päättyi tappioon lukemin 2-5. Ylöspäin pelatessa Leicester on edelleen vaarallinen, ja Jamie Vardy, Harvey Barnes sekä Youri Tielemans pystyvät iskemään vielä kasan maaleja kauden aikana. Pereira ja Bertrand ovat edelleen sivussa puolustuslinjasta.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Nottingham vasta rakennusvaiheessa oikeaksi joukkueeksi

Nottingham mellasti siirtomarkkinoilla ja joukkue päätyi hankkimaan lähes kahden avauskokoonpanon verran uusia pelaajia sarjanousun jälkeen. Uudet hankinnat eivät ole vielä tuoneet paikkaa auringossa, sillä saldo on 1-1-5 ja sijoitus on toiseksi viimeisenä. Odotettavissa olikin että näin paljon hankintoja tehneellä joukkueella menee aikaa, ennenkuin joukkue hitsautuu yhteen kentällä ja sen ulkopuolella. Joukkue on hävinnyt neljä Valioliigan ottelua peräkkäin, joten tekemistä riittää jokaisella osa-alueella.

Puolustaminen on ollut huonoa läpi alkukauden, ja Nottingham on hävinnyt viime kierroksilla Fulhamille ja Bournemouthille 2-3 – lukemin sekä Manchester Citylle 0-6. Nottingham onkin päästänyt Valioliigassa kolmanneksi eniten maaleja Leicesterin ja Bournemouthin jälkeen, joten puolustuspää pitäisi saada ensimmäiseksi tilkittyä kuntoon. Vieraskentällä voittotili on vielä avaamatta, ja joukkueen kokoonpanoa kannattaa tarkkailla ottelun alla, että kenelle avauksen paikka tällä kertaa aukeaa.

Kotijoukkue ansaitsee suosikin aseman

Leicester on pystynyt hieman petraamaan otteitaan, vaikka puolustaminen on edelleen todella epävarmaa. James Maddison on kantanut joukkuetta reppuselässä kolmella maalillaan, mutta nyt koko joukkueen täytyy ryhdistäytyä. Perustasoltaan Leicester on sarjanousija Nottinghamia edellä, ja kotikentällään kettulauman täytyy pystyä agressiiviseen peliin, jolla se nappaa myös maanantai-iltana erittäin tärkeät kolme pistettä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!