15.5. Valioliiga: Leicester – Liverpool | Vierasjoukkueen kevätvire kovalla tasolla

15.5.2023 klo 22:00

Liverpool

Panos
2.5/5

Valioliigassa pelataan maanantaina yksi ottelu, kun sarjapaikastaan taisteleva Leicester kohtaa Liverpoolin, joka on löytänyt omaa virettään kauden loppupuoliskolla. Ottelu alkaa klo 22.00.

Leicester todellisessa vaarassa pudota

Leicesterin kausi on ollut synkkä jo viime kesän siirtoikkunasta saakka, ja kulunut sesonki on ollut iso pettymys. Leicester taistelee tosissaan sarjapaikkansa puolesta, nyt sijoitus on vasta 19:sta, mutta joukkueella on eroa putoamisviivan yläpuolelle ainoastaan kaksi pistettä. Kuuden edellisen ottelun saldo on heikko 1-2-3, joukkue ei ole pystynyt voittamaan kolmeen edelliseen otteluun. Loppuohjelma joukkueella on vaikea, sillä Liverpoolin jälkeen vastassa ovat vielä Newcastle ja West Ham.

Leicesterin puolustaminen on ollut heikolla tolalla läpi kauden, eivätkä lukuisat loukkaantumiset ja tästä johtuvat poissaolot ole helpottaneet kauden läpi viemistä. Jamie Vardy on löytänyt hieman kadoksissa ollutta virettään kevään aikana, hyökkääjällä on nyt kasassa kolme maalia, mikä on toki liian vähän joukkueen menestystä ajatellen. Tilanne joukkueessa on vaikea, edellisen ottelun 3-5-tappio Fulhamille kuvastaa karulla tavalla puolustamisen vaikeutta. Justin ja Vestergaard ovat sivussa puolustuksesta, mahdollisesti sivussa ovat myös Iheanacho ja Bertrand. Poissaoloista on annettava miinusta kotijoukkueelle.

Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Liverpool kisassa mukana europaikoista

Liverpoolin vire on parantanut kevään edetessä, ja vaikean kauden pelannut joukkue on noussut taistelemaan sittenkin ensi kauden europaikoista. Sijoitus Valioliigassa on nyt viides, Liverpoolilla on vielä pieni mahdollisuus napata paikka jopa Mestarien liigaan, mutta tämä ei ole enää joukkueen omissa käsissä. Kuuden edellisen ottelun saldo on kova 6-0-0, Liverpool on viime viikkoina voittanut mm. Brentfordin, Tottenhamin ja Fulhamin.

Iso osa Liverpoolin parantuneissa otteissa on joukkueen sairastuvan tyhjentyminen. Luis Diaz on parantunut polvivammastaan, ja myös puolustuspää on päässyt pelaamaan pidemmän aikaa ilman poissaoloja. Cody Gakpo on sopeutunut joukkueeseen koko ajan paremmin ja paremmin, vaikean alun jälkeen kasassa on jo kuusi osumaa. Liverpoolin peli on nyt enemmän tasapainossa kuin kertaakaan kauden aikana, ja joukkueen loppuohjelma ei ole vaikeimmasta päästä. Alkukaudesta vaikeuksia tuottaneet vierasottelut ovat sujuneet myös viime aikoina huomattavasti paremmin.

Kettulauman tekeminen ei vakuuta millään osa-alueella

Liverpool voitti joukkueiden kauden ensimmäisen kohtaamisen joulukuun lopulla lukemin 2-1. Nyt erona on se, että Liverpoolin peli on kehittynyt suotuisasti kauden mittaan, kun taas Leicester painii samojen ongelmien kanssa, kuin syksyllä. Kotijoukkueen pelillinen tekeminen on heikkoa, eikä puolustaminen vakuuta. Leicesterin on yritettävä kaataa Liverpool hinnalla millä hyvänsä, ja taitava Liverpool osaa varmasti hyödyntää saamansa pallonriistot ja mahdollisuudet. Vierasvoitto napataan mukaan peli-ideoihin, isäntien tekeminen on kaukana vakuuttavasta.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!