5.11. Valioliiga: Leeds – Bournemouth | Heikkoa puolustamista puolin ja toisin

5.11.2022 klo 17:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2.5/5

Valioliigassa kaksi alemman keskikastin joukkuetta kohtaavat lauantaina, kun Leeds isännöi Bournemouthia klo 17.00 alkaen.

Leeds nappasi voiton pitkästä aikaa

Leeds katkaisi surkean putkensa kaatamalla Liverpoolin edellisellä Valioliigan kierroksella. Voitto tuli joukkueelle tärkeään paikkaan, ja Leeds nousi jälleen ainakin toistaiseksi putoamisviivan yläpuolelle. Voitosta huolimatta Leedsin kuuden viime ottelun saldo on heikko 1-1-4 ja joukkueen kohtalona näyttäisi olla pelata putoamista vastaan tälläkin kaudella. Hyökkäyspelaamisen suhteen Leedsin tekeminen on kohtuullisella tasolla, mutta oman pään puolustaminen on heikkoa, eikä taso meinaa riittää millään.

Patrick Bamford on pystynyt viime otteluissa pelaamaan pitkän loukkaantumissuman jälkeen, mutta tehoja ei ole vielä löytynyt. Rodrigo on kantanut tehomiehen viittaa kuudella maalillaan, mutta tautalla myös Sinisterra ja Summerville ovat keskikentällä onnistuneet myös hyökkäyssuuntaan. Dallas, Forshaw ja Sinisterra ovat edelleen sivussa Leedsin kokoonpanosta, josta miinusta kotijoukkueelle. MIkäli Rodrigo ja Bamford ovat pelipäällä, on isännillä hyvä sauma onnistua myös maalinteossa.

Burning Bet 100% talletusbonus 300€ astiLue ArvosteluPELAA>>

Bournemouth edelleen keskikastin tuntumassa

Bournemouth on petrannut otteitaan heikon kauden alun jälkeen, ja joukkue on keikkunut jo pitkään Valioliigan keskikastissa. Takana on kuitenkin nyt kolme peräkkäistä tappiota Southamptonille, West Hamille ja Tottenhamille, ja kuuden viime ottelun saldo on heikohko 1-2-3. Sijalla 14 oleva Bournemouth ei ole pystynyt vakuuttamaan puolustusalueen työskentelyllään, sillä joukkue on päästänyt peräti 28 osumaa, joka on jaetusti eniten yhdessä sarjajumbo Nottinghamin kanssa.

Yksi takuuvarma maalitykki Bournemouthilta uupuu, mutta joukkueessa on paljon tasaisia suorittajia. Hyökkäyspäässä Kieffer Moore, Solanke, Lerma ja Billing ovat kaikki onnistuneet kahdesti, ja joukkueena pelaaminen onkin Bournemouthin hieman nimettömän, mutta tiiviin joukkueen vahvuus. Brooks, Kelly ja Neto ovat sivussa Bournemouthilta, mutta poissaoloista ei miinusta tarvitse joukkueelle hirveästi jakaa.

Molemmilla joukkueilla saumat maalintekoon

Leeds ja Bournemouth ovat suht tasavahva pari, jotka kilpailevat tällä kaudella samoista sijoituksista Valioliigassa. Molempien kohtalona on joutua vielä tiukemmin putoamiskamppailuun, ellei puolustaminen kehity kauden aikana monta pykälää paremmaksi. Juuri nyt puolustaminen on molemmille joukkueilla iso ongelma, ja maalipaikkoja siunaantuu myös lauantaina molemmille joukkueille. Puolustuspää on molemmilla suht nimetön, ja virheitä sattuu ottelun aikana molemmissa kenttäpäädyissä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!