1.10. Valioliiga: Fulham – Newcastle | Vierasjoukkueen puolustusta ei hevillä murreta

1.10.2022 klo 17:00

Alle 2.5 maalia

Panos
2/5

Valioliigassa Fulham pyrkii jatkamaan hyvää alkukauttaan, kun vastaan asettuu klo 17.00 alkavassa ottelussa Newcastle.

Fulham ollut paras sarjanousijoista

Fulhamin kausi sarjanousun jälkeen on alkanut upeasti. Joukkue on Valioliigassa kuudennella sijalla saldolla 3-2-2, ja joukkue on osoittanut tason olevan kovempi kuin edellisellä, kauden mittaiseksi jääneellä visiitillä. Fulham on vahvistunut joukkueena kautta linjan, ja ykköskärki Aleksandar Mitrovic on ollut tulikuumassa vireessä iskemällä seitsemään otteluun kuusi maalia. Fulham pystyy sekä pitämään palloa tai iskemään vastaan, mutta parhaimmillaan joukkue on vastustajan pallonmenetysten jälkeen.

Fulhamin materiaali ei ole kovinkaan laaja, ja yksittäiset poissaolot voivat hieman muuttaa voimasuhteita. Keskikentän työteliäs Palhinha on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi, ja Portugalin maajoukkuepelaajan poissaolo näkyy taklaustilanteissa sekä hyökkäyksissä. Solomon ja Harry Wilson jatkavat sivussa loukkaantumisten vuoksi, joista myös hieman miinusta joukkueelle.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Newcastle ottanut harppauksen eteenpäin

Newcastle on edennyt maltillisesti ja nostanut tasoaan laadukkaiden hankintojen kautta. Saudi-Arabialais-omistuksessa oleva seura ei ole mällännyt loputtomasti rahalla, vaan joukkuetta on rakennettu pala kerrallaan. Saldo Valioliigassa alkukaudelta on kohtalainen 1-5-1, joka oikeuttaa sarjan kymmenenteen sijaan. Joukkue ei herkästi häviä, mutta voittaminen on ollut myös kohtalaisen vaikeaa viime aikoina.

Newcastle puolustaa erittäin tiiviisti ja pystyy parhaimmillaan nollaamaan lähes minkä tahansa joukkueen hyökkäyksen. Tämä näkyy välillä joukkueen hyökkäystehoissa, jotka ovat jääneet odotusten alle. Oma osansa on loukkaantumisissa, kun viime kierroksilla sivussa ovat olleet ykköskärki Callum Wilson, keskikentän Bruno Guimareas sekä Saint-Maximin. Wilson on kuntoutunut takaisin pelikuntoon, mutta pysyäkseen kymmenen parhaan joukossa, Newcastle tarvitsee ykköskärkensä terveenä. Syksyn hankinta Alexander Isak on sivussa, kuten ovat myös Shelvey, Darlow, Ritchie sekä Krafth.

Isännillä kova työ maalien eteen

Joukkueet kohtasivat viimeksi kaudella 2020-2021, jolloin molemmat kohtaamiset olivat tasaisia. Fulham hävisi kotonaan Newcastlelle 0-2, ja Newcastlen kotiottelu päättyi lopulta pistejakoon 1-1-tuloksella. Tämänkertaisesta kohtaamisesta odotetaan myös erittäin tasaista, sillä Fulhamin kotietu tasoittaa puntteja, ja vaikka Newcastlen hyökkäyspelaaminen on yskinyt, ei joukkuetta vastaan tehdä helppoja maaleja. Alle 2.5 maalia saa kokeilemisen arvoisen kertoimen, johon isketään kiinni.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!