13.9 Valioliiga: Everton – Burnley | Vierasjoukkue alamaissa

2021-09-13 22:00:00

Everton

Panos
2.5/5

Maanantaina Valioliigassa pelataan neljännen kierroksen viimeinen ottelu, kun Everton kohtaa kotikentällään Burnleyn. Ottelu alkaa klo 22.00.

Evertonin vahva alku

Everton on aloittanut mallikkaasti uuden kauden Rafael Benitezin alaisuudessa. Kolmen pelatun ottelun jälkeen saldo on 2-1-0 ja maaliero komea 7-3. Evertonilla on käsissään laadukas materiaali, joka voi parhaimmillaan nousta kolkuttelemaan top 7-sijoitusta. Voitot alkukaudella tulivat Southamptonia ja Brightonia vastaan, tasapeli tuli kauden toisessa ottelussa Leedsin vieraana.

Dominic Calvert-Lewin on iskenyt jo kolmesti maalin Evertonille ja kärkipelaaja on isossa roolissa mikäli joukkue haluaa nousta lähemmäksi Valioliigan kärkeä. Richarlison komppaa upeasti ja Demarai Gray on pelannut keskikentälä vahvaa alkukautta. Fabian Delph jatkaa edelleen sivusa, kuten todennäköisesti myös James Rodriguez, joka ei ole vielä pelannut kuluvalla kaudella minuuttiakaan Evertonin paidassa.

NORIDCBET 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004

Burnley ei vakuuta

Burnley pelaa vielä ilman voittoa Valioliigassa, kun saldo kolmen ottelun jälkeen on 0-1-2. Viime kausilta tutut ongelmat maalinteon kanssa tuntuvat jatkuvan, ja joukkue on tosissaan mukana putoamiskamppailussa. Kolmen ottelun jälkeen maaliero on 2-5, joka kertoo omaa kieltään ongelmista. Tappiot ovat tulleet Brightonille ja Liverpoolille, tasapeli tuli 1-1-tuloksella Leedsiä vastaan.

Chris Wood tarjoaa kärjessä hyvän vaihtoehdon, sillä hyökkääjä pystyy viimeistelemään niin päällä kuin jalalla, mutta Wood tarvitsisi rinnalleen yhtä varman maalintekijän. Ashley Barnesin tähti on laskussa jatkuvien loukkaantumisten vuoksi, ja Burnleyn materiaali on muutenkin kohtalaisen kapea. Poissaoloja ei isommin ole ottelun alla, mutta pelillinen tekeminen ei vakuuta, vaan Burnley kuuluu Valioliigan viiden heikoimman joukkueen joukkoon.

Kotivoittoa lapulle

Everton ei kuulu joukkueena Valioliigan kärkeen puolustuspelin osalta, mutta maaleja joukkue osaa tehdä ja se hyödyntää maalipaikkansa kohtalaisen tehokkaasti. Burnley on heikohko vierasjoukkue ja vuosi vuodelta putoaminen Valioliigasta on tullut lähemmäksi. Everton kelpaa kotikentällä voittajaksi heikon Burnleyn kustannuksella, Everton on myös vahva kotijoukkue ja se on voittanut kolme kotiottelua peräkkäin kaikki ottelut mukaan laskettuna.

BETSAFE 25€ talletuksella 75€ pelirahaaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | BML Group Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/108/2004
MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!