4.2. Valioliiga: Everton – Arsenal | Arsenal kykenee maalintekoon vieraissakin

4.2.2023 klo 14:30

Arsenal yli 1.5 maalia

Panos
2.5/5

Valioliigassa Everton on ajautunut todella ahtaalle, ja joukkue pelaa toista kautta putkeen putoamista vastaan. Lauantaina vastassa on sarjakärki Arsenal klo 14.30 alkavassa ottelussa.

Everton todellisessa vaarassa pudota Valioliigasta

Everton on Valioliigassa toiseksi viimeisenä, ja joukkueen kausi on ollut kaikilla mittareilla mitattuna heikko. Valioliigassa kasassa on ainaostaan kolme voittoa koko kaudelta, FA Cupissa ja EFL Cupissa kausi katkesi toisia Valioliigaseuroja vastaan, kun Manchester United ja Bournemouth olivat liian vahvoja. Kuuden viime ottelun saldo Evertonilla on heikko 0-1-5, Valioliigassa joukkue on taipunut West Hamille, Southamptonille ja Brightonille viimeisimpänä.

Everton on pelannut Englannin pääsarjassa vuodesta 1955 lähtien, mutta nyt tämä ennätyspitkä putki uhkaa katketa. Joukkueen peli ei vakuuta millään osa-alueella, Valioliigassa se on viimeistellyt alle maalin per peli-tahdilla, ja omassa päässä maaleja omiin menee edelleen liikaa. Poissaolojakin riittää, kun sivussa ovat Keane, Patterson, Townsend ja Garner. Mikäli Everton piristyy Frank Lampardin potkujen jälkeen, on sillä vielä mahdollisuus nousta putoamisviivan yläpuolelle, mutta vasta valittu manageri Sean Dyche on ison urakan edessä.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Arsenalin vire pitää

Arsenal on pelannut upean kauden tähän saakka, ja joukkue pitää Valioliigan kärkipaikkaa itsellään viiden pisteen erolla Manchester Cityyn nähden, yhden ottelun vähemmän pelanneena. Arsenal on jo pudonnut sekä FA – että EFL Cupistakin, joten kaikki panostus on Valioliigan voitossa. Vire on hyvä, kuuden viime ottelun saldoi joukkueella on 4-1-1, Valioliigassa se on kaatanut viimeisimmäksi mm. Manchester Unitedin ja Tottenhamin.

Gabriel Jesuksen poissaolo ei ole noussut uhkaamaan Arsenalin mestaruutta, vaan koko joukkue pelaa upealla tavalla yhteen. Nketiah on ottanut paikkansa kärjessä, ja mm. kaksi maalia Manchester Unitedin verkkoon olivat kova työnäytä. Martinelli, Saka ja Odegaard tekevät tehoja tasaisella tahdilla, ja Arsenalin puolustuspää on ollut todella vakuuttava läpi kauden. Ainoastaan Newcastle on päästänyt vähemmän osumia kuin Arsenal, ja koko joukkue on todella hyvässä vireessä. Joukkuetta vahvistettiin tammikussa Trossardilla ja Jorginholla, joten leveyttä on jo nyt hieman enemmän. Jesus jatkaa edelleen sivussa, kuten myös Elneny, Nelson ja mahdollisesti Smith-Rowe.

Arsenal viimeistelee vieraissakin

Arsenal lähtee vieraissakin suosikkina otteluun Evertonia vastaan, ja joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat olleet Arsenalin juhlaa. Evertonin heikko vire ei paljoa lupaile, vaikkakin managerin vaihto tuo useasti pienen piristysruiskeen joukkeuiden pelaamiseen. Arsenal on kaatanut kauden aikana kovia nippuja, ja Evertonin kaataminen vieraskentällä ei pitäisi olla mahdoton tehtävä. Vierasjoukkueen maalitehtailu on ollut läpi kauden hyvällä tasolla, ja Arsenal tekee myös Evertonia vastaan yli 1.5 maalia, josta peli-idea lauantain iltapäiväpeliin.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!