7.5. Valioliiga: Chelsea – Wolverhampton | Kotijoukkueella panoksena europaikat

Wolverhampton ei maalia

Panos
2/5

Valioliigassa kierrokset käyvät vähiin ja viikonloppuna pelataan jälleen. Chelsealla vielä panosta riittää, kun vastassa on Wolverhampton lauantaina klo 17.00 alkaen.

Chelsea tarvitsee edelleen pisteitä

Chelsean koki edellisellä kierroksella tappion Evertonia vastaan 0-1, ja tuloksen myötä taistelu eurosijoista käy vielä kuumana. Chelsea on jo pidempään miehittänyt Valioliigan kolmatta sijaa, mutta takana Arsenal on enää kolmen pisteen päässä ja Tottenham viiden pisteen. Edessä on vielä toukokuussa myös FA Cupin finaali LIverpoolia vastaan, mutta nyt keskittyminen on Valioliigassa ja sijoituksen turvaaminen neljän parhaan joukossa. Kuuden viime ottelun saldo Chelsealla on 3-1-2, eikä pakka ole ollut yhtä tiivis kuin loistavalla viime kaudella.

Chelsean kokoonpanossa on pientä tubulenssia nähty, kun Lukaku on jämähtänyt penkille terveenä ollessaankin ja hyökkäyspäässä vastuuta ovat kantaneet Havertz, Werner ja Mount. Puolustussuuntaan Chelsea on edelleen tiivis joukkue ja kotikentällään erittäin vaikeasti kaadettava. Kaksi edellistä Valioliigan kotiottelua West Hamia ja Crystal Palacea vastaan Chelsea on voittanut päästämättä maaliakaan. Chilwell ja Hudson-Odoi jatkavat sivussa, mahdollisesti myös Barkley ja Christensen.

FASTBET 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015

Wolvesin vire kääntynyt

Wolverhamptonin kausi on loppua kohti sujunut paremmin ja paremmin, joukkue on vaivihkaa noussut kahdeksanneksi, ja paikka kymmenen joukossa olisi Bruno Lagen luotsaamalta joukkueelta upea suoritus. Vire on hieman notkahtanut viime aikoina, takana on kolme peräkkäistä tappiota ilman ainuttakaan tehtyä maalia. Wolves on jo pidempään kärsinyt maalinteon tehottomuudesta, koko kaudella se on tehnyt alle maalin per pelattu ottelu, joten kahdeksas sija tähän nähden on jopa yllätys. Kuuden viime ottelun saldo on 2-0-4, joten vire ei ole enää yhtä vahva kuin aikaisemmin kaudella.

Hyökkäyksessä miehet vaihtuvat aloituskokoonpanossa, mutta Raul Jimenez ja Hwang ovat tulevaisuuden nimiä, joista joukkueessa halutaan varmasti pitää kiinni. Peliä Wolvesin pitää edelleen kehittää nopeammaksi ja löytää erilaisia variaatioita hyökkäyksiin, pahimmillaan joukkueen pelaamista on helppo ennustaa ja hyökkäykset tyrehdyttää. Ensi kaudeksi Wolves on jälleen erittäin potentiaalinen nippu, mikäli avainpelaajat pysyvät joukkueessa. Loppuohjelma joukkueella on hankala, kun Chelsean lisäksi vastassa ovat vielä Manchester City, Liverpool ja Norwich.

Vierasjoukkueen maalinteko haastavaa

Chelsealla panosta riittää, ja sen pitäisi näkyä joukkueen kokoonpanovalinnoissa sekä pelaajien otteissa. Kotijoukkue pitää mielellään palloa ja hakee maltilla murtautumispaikkoja, mutta toisinaan Chelsea sortuu näpertelyyn ja tuhlailuun, kuten Everton-tappiossa kävi. Pistemenetyksiin ei enää olisi varaa, ja vaikka Wolves on pelannut hienon kauden, ei vierasjoukkueen eväät riitä voittoon saakka. Wolvesin jääminen maaleitta kelpaa pelivalintoihin mukaan, mutta Chelsea joutuu tekemään täyden työn murtaakseen vierasjoukkueen puolustuksen.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 300€ asti vedonlyöntiin vain meiltä!

Bet2U tarjoaa meidän lukijoille yksinoikeudella 100% talletusbonuksen 300€ asti vedonlyöntiin!