3.2. Valioliiga: Chelsea – Fulham | Isäntien kokoonpano iso arvoitus

3.2.2023 klo 22:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

Cup-kisojen jälkeen Valioliiga palaa jälleen viikonloppuna pelikentille. Perjantaina Chelsea kohtaa Fulhamin klo 22.00 alkaen.

Chelsea hankki liudan pelaajia siirtoikkunassa

Chelsean kausi on ollut vaikea ja värikäs. Joukkue on Valioliigassa vasta sijalla kymmenen, eikä ensi kauden Mestarien liigaan oikeuttava paikka ole kovinkaan lähellä. Joukkue vaihtoi Thomas Tuchelin Graham Potteriin syksyllä, mutta epävarma tekeminen ja vaihtelevat otteet ovat jatkuneet kauden kevätpuolelle saakka. Kuuden viime ottelun saldo Chelsealle on 1-2-3, joukkue on jo pudonnut myös FA – ja EFL Cupista.

Chelsea rellesti siirtomarkkinoilla ja nappasi useamman mielenkiintoisen ison kalan haaviinsa. Joukkueeseen liittyi mm. tuore maailmanmestari Enzo Fernandez, Mykhailo Mydruk sekä Noni Madueke. Vahvistukset ovat tarpeeseen, mutta joukkue on sellaisessa käymistilassa juuri nyt, että edesottamuksia kentällä on vaikea ennustaa, aikaa se ottaa jotta uudet miehet sopeutuvat joukkueen pelitapaan ja uusiin joukkuekavereihin. Poissaolojakin on reilusti, sivussa ovat mm. Fofana, Mendy, Broja, Chilwell, Felix, Kante, Pulisic ja Zakaria. Poissaoloista miinusta, sillä jokainen poissaolija on potentiaalinen avauksen pelaaja.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Fulham luottaa vastaiskuihin

Fulhamin upea paluukausi Valioliigaan ei näytä hyytymisen merkkejä. Valioliigassa joukkue on sijalla seitsemän, ja vaikka takana on kaksi tappiota Valioliigassa Tottenhamille ja Newcastlelle, ei joukkueella ole isossa kuvassa mitään hätää. Viikonloppuna FA Cupissa Fulham jäi 1-1-tasapeliin Sunderlandia vastaan, joten edessä on uusinta myöhemmin keväällä. Fulham on ollut koko kauden ajan todella aktiivinen, ja sen erikoistilanteet ja vastaiskut ovat olleet myrkkyä vastustajien puolustuksille.

Aleksandar Mitrovic kantaa isoa vastuuta Fulhamin maalinteosta, ja kasassa Valioliigassa serbihyökkääjällä on 11 maalia. Taustalla Pereira ja Palhinha tuovat myös tehoja ja vaarallisuutta, mutta Fulham pelaa ja voittaa joukkueena, ei yksilöinä. Fulham on tehnyt kymmenen maalia enemmän kuin illan vastustaja Chelsea, mutta myös päästänyt osumia huomattavasti vastustajaansa enemmän. Ainoastaan Kebano on sivussa, joten kokoonpanon puolesta kaikki on valmiina isoon otteluun Chelseaa vastaan.

Myös Fulhamilla sauma maalintekoon ottelussa

Joukkueet kohtasivat viimeksi tammikuussa, kun Valioliigan ottelussa Fulham oli vahvempi lukemin 2-1. Chelsean peli on järkevöitynyt hieman syyskauden kaaoksesta, mutta isot poissaolot ja Fulhamin vastaiskupelaaminen asettavat otteluun kysymysmerkkejä. Peli-ideaksi nousee molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, sillä Chelsea pitää palloa ja sillä on ratkaisuvoimaa, toisaalta Fulham loistaa vastaiskuissaan ja saa varmasti saumansa maalintekoon.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!