6.3. Valioliiga: Brentford – Fulham | Kauden yllättäjät vastakkain

6.3.2023 klo 22:00

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Panos
2/5

Maanantain ohjelmassa on yksi ainoa Valioliigan kamppailu. Hyvää kautta pelaavat Brentford ja Fulham kohtaavat klo 22.00 alkaen.

Brentford pelaa upeaa kautta

Brentfordin kausi on ollut upeaa seurattavaa, ja joukkue pelaa Valioliigassa kymmenen parhaan joukossa yhdeksäntenä. Sijoitus on upea, etenkin kun otetaan huomioon että Brentford pelaa yhdellä pienimmistä budjeteista kaikista Valioliigassa pelaavista joukkueista. Vire ei ole ollut edes laskemaan päin, vaan joukkue on pelannut viisi edellistä ottelua tappioitta, kuuden viime ottelun saldo on 2-3-1. Sarjapaikan suhteen ei huolta tälläkään kaudella ole, vaan Brentford voi rohkeasti hakea tuloksia Valioliigan kärkikymmenikössä.

Ivan Toney on onnistunut jälleen tällä kaudella, ja kasassa on jo 14 maalia. Vedonlyöntirikkomuksista Toneylle voi napsahtaa pidempikin pelikielto, mutta aikataulu mahdolliselle rangaistukselle ei ole tiedossa. Brentford on todella vaarallinen joukkue erikoistilanteissa, sillä on paljon pääpelivoimaa ja kulma – ja vapaapotkuista useampi pelaaja pystyy viimeistelemään laadukkaasti. Ainoastaan Strakosha on sivussa, joten kokoonpanon puolesta Brentford on jälleen valmis jahtaamaan pisteitä.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018

Fulham luottaa omaan tapaan pelata

Fulhamin kausi on ollut myös sarjanousijalle loistava, eikä senkään otteissa ole näkynyt hyytymistä. Kuuden viime ottelun saldon on upea 4-2-0, Valioliigan lisäksi Fulham on mukana edelleen FA Cupissa ja kahdeksan parhaan joukossa siellä. Valioliigassa sijoitus on seitsemäs, eivätkä europelitkään ole aivan mahdoton ajatus, joskin kilpailu sijoista 4-8 on todella tiukkaa. Fulham pelaa omalla tyylillään, ja joukkue kääntää peliä hanakasti vastustajan maalia kohden pallon saatuaan.

Aleksandar Mitrovic on myös onnistunut toisella Valioliiga-yrittämällä upeasti, kasassa on 11 maalia. Taustalla myös Pereira ja Palhinha pelaavat korkealla tasolla illasta toiseen, mutta joukkue kaipaisi myös toista takuuvarmaa maalintekijää kuin Mitrovic. Fulham on vieraissa pelannut läpi kauden mallikkaasti, saldo 5-2-5 oikeuttaa vierastilaston seitsemännelle sijalle. Kurzawa, Cairney ja Kebano jatkavat sivussa, mutta myös Fulham on kokoonpanon puolesta valmis otteluun.

Molemmat taitavat maalinteon

Joukkueet kohtasivat viimeksi elokuussa, jolloin Fulham oli kotonaan vahvempi lukemin 3-2. Nyt Brentford on kotona, ja kotisaldo 6-5-1 kertoo kaiken joukkueen kyvyistä taistella kotiyleisön edessä pisteistä. Kaksikko ei ole kaikkein tiivein puolustuspäässä, mutta maalinteko molemmilla luonnistuu. Peli-ideaksi nousee molempien onnistuminen maalinteossa, sillä joukkueiden kärkipelaajat ovat hyvässä vireessä, ja tulitukea löytyy erikoistilanteista.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01
Bankonbet 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bankonbet on Curacao eGaming lisensoima: 8048/JAZ

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!