4.2. Valioliiga: Aston Villa – Leicester | Villan peli mennyt selkeästi eteenpäin

4.2.2023 klo 17:00

Aston Villa

Panos
1.5/5

Valioliigassa hyvävireinen Aston Villa kohta Leicesterin, joka ei ole tällä kaudella onnistunut. Ottelu alkaa klo 17.00.

Villan hyökkäyspelaaminen piristynyt

Aston Villa on piristynyt selkeästi Unai Emeryn tultua manageriksi. Joukkue on noussut Valioliigan hänniltä ylöspäin, ja joukkue on nyt sijalla 11. Otteet ovat olleet etenkin hyökkäyspäähän rohkaisevia, ja verrattain kovalla rahalla kaasattu joukkue on alkanut lunastamaan potentiaaliaan. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 3-1-2, FA – ja EFL Cupissa joukkue on jo pudonnut pois, joten kaikki keskittyminen on nyt Valioliigassa.

Aston Villan paras maalintekijä Danny Ings siirtyi tammikuun siirtoikkunassa West Hamiin, mutta tästäkin huolimatta Villan hyökkäyspäässä on laatua. Ollie Watkins on isoksi avuksi joukkueelleen muutenkin kuin maaliensa kautta, ja Leon Bailey on saanut entistä isomman roolin hyökkäyspäässä. Myös Buendia ja Ramsey ovat onnistuneet hyvin, mutta Philippe Coutinho on ollut iso pettymys. Viime kauden vahvan lainapestin jälkeen joukkueeseen pysyvällä sopimuksella hankittu Coutinho ei ole tehnyt kauden aikana maaliakaan joukkueelle. Isoja poissaoloja Villalla ei ole, laitapakki Digne saattaa olla sivussa, mutta kokoonpanossa on tarpeeksi laatua paikkaamaan menetys.

PINNACLE KELPAISIKO MAAILMAN PARHAAT KERTOIMET & KORKEIMMAT PANOSRAJAT?Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Pinnacle on MGA:n lisensoima: MGA/CL2/1069/2015

Leicesterin liito katkesi lyhyeen

Leicesterin kausi on ollut vaikea. Kauden alku oli todella sysimusta, ja juuri ennen MM-taukoa näytti että kettulauma pääsee pelinsä päälle. MM-kisojen jälkeen vire on ollut jälleen heikko, ja Leicester on Valioliigassa edelleen vasta sijalla 14, mikä on iso pettymys joukkueelle. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, FA Cupissa joukkue eteni sentään viidennelle kierrokselle kaatamalla Walsallin niukasti 1-0.

Leicesteriä on kiusannut koko kauden ajan isot loukkaantumisongelmat, ja etenkin joukkueen puolustaminen on ollut heikolla tolalla. Valioliigan puolella oma pää on soinut jatkuvasti, ja joukkue päästee lähes kaksi maalia omiin jokaisessa ottelussa. Edelleen sivussa ovat Bertrand, Ndidi ja Justin, mutta myös mahdollisesti Evans, Pereira, Soumare ja Souttar. Leicester on ollut myös vieraskentällä epävarma, saldo 3-0-7 ei päätä huimaa.

Aston Villa niukka kotisuosikki

Viime kauden kohtaamisissa Aston VIlla voitti kotonaan 2-1 ja Leicesterin kotipelissä pisteet tasattiin 0-0-lukemissa. Villan peli on kauden aikana parantunut, ja etenkin joukkueen hyökkäyspää on osoittanut erilaista määrätietoisuutta kuin vielä syyskaudella. Leicester on suht arka vierasjoukkue, eikä sen puolustaminen vieläkään ole vaaditulla tasolla. Kotivoitolle tarjotaan edelleen oikein pelattavaa kerrointa, eikä Aston Villan voitto olisi loppupeleissä suurikaan yllätys.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Tusk Casino tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!