12.11. Valioliiga: Aston Villa – Fulham | Isännät kotonaan tappiottomia

12.11.2023 klo 16:00

Aston Villa

Panos
3/5

Sunnuntaina Valioliigan ohjelmassa on monta mielenkiintoista ottelua. Aston Villa on ollut toistaiseksi tappioton kotikentällään, nyt vastaan asettuu Fulham. Ottelu alkaa klo 16.00.

Villa ollut alkukauden paras kotijoukkue

Aston Villan syksy on jatkunut siitä mihin se viime kaudella jäi. Europaikoille saakka noussut Villa on tällä hetkellä Valioliigassa upeasti viidentenä, ainoastaan kahden pisteen päässä Mestarien liigan-paikasta. Peli on soljunut tehokkaasti etenkin kotikentällä, jossa Villan saldo on upea 5-0-0, maalieron ollessa vakuuttava 20-4. Myös euro-otteluissa Villan kotitaika on ollut vahva, aikaisemmin viikolla joukkue kaatoi AZ Alkmaarin lukemin 2-1 Konferenssiliigassa, ja on lähellä pudotuspelipaikkaa.

Villan otteissa on eroa kotona ja vieraissa, ja hyvää kotipeliä seuraa usein heikompi vierasmatsi. Joukkue jäi edellisellä Valioliigan kierroksella pisteittä, kun tuloksena oli tappio Nottinghamille lukemin 0-2. Isossa kuvassa peli on kuitenkin kunnossa ja tulosta tulee. Toisen puoliajan ensimmäiselle vartille joukkue tarvitsee vielä keskittymistä, tänä aikana Villa on päästänyt puolet koko kauden maalimäärästä. Buendia, Hause, Mings ja Ramsey jatkavat sivussa, mutta nelikko on ollut jo pidemmän aikaa pois kentiltä, eikä poissaoloilla ole yhtä suurta painoarvoa kuin normaalisti.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
Yugibet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>
Foggybet 100% talletusbonus 100€ asti (vain 5x kierrätys, min. 1,50 kertoimilla) TAI 20€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>

Fulhamin tehot kateissa

Fulhamin kausi ei ole sujunut yhtä mukavissa merkeissä kuin sarjanousun jälkeinen edellinen sesonki. Nyt joukkue on Valioliigassa sijalla 15, eikä nousua ylöspäin ole pahemmin näkyvissä. Saldo alkukaudelta on kohtuullinen 3-3-5, mutta etenkin hyökkäystehojen kanssa painiva joukkue kaipaisi todellista ykköskärkeä Saudi-Arabiaan lähteneen Aleksandar Mitrovicin tilalle. Fulham on alkukauden otteluissa tehnyt ainoastaan yhdeksän maalia, mikä on toiseksi vähiten Valioliigassa.

Edellisellä kierroksella Fulham taisteli urhoollisesti Manchester Unitedia vastaan, mutta taipui kotonaan ottelun lisäajalla lukemin 0-1. Puolustaminen on tasapainoista ja ajoittain todella tiivistä, mutta heikko viimeistely estää pisteiden keräämistä huomattavasti. Viidestä edellisestä Valioliigan ottelusta Fulham on voittanut vain yhden, kun kotikentällään se kaatoi sarjan viimeisenä olevan Sheffield Unitedin lukemin 3-1. Toppari Diop on sivussa puolustuksesta, josta iso miinus, muita poissaolijoita ovat myös Rodrigo Muniz sekä mahdollisesti Traore ja Tete. Diopin ja Teten poissaollessa Fulhamin puolustaminen vaikeutuu huomattavasti.

Villa jättää kotikentälle kaikkensa

Aston Villan vahva kotivire antaa joukkueelle kaikki avaimet jatkaa tappiottomana kotonaan. Tehot ovat kunnossa, Watkins, Diaby, Bailey ja Luiz iskevät jokainen tasaisesti maaleja joukkueelleen. Fulhamin heikko vire ja poissaolot puolustuksesta saavat pelaamaan kotivoiton puolesta, etenkin kun joukkueen maalinteko on vaivalloista ja tehot alhaiset, Fulhamilla ei ole tällä hetkellä yhtään mitat täyttävää ykköskärkeä.

XLBet 5x 20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | XLBet on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/203/2011
COMEON 5x 10€ ilmaisvetoa ilman kierrätystä TAI 200 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Co-Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/178/2009
Betstro 100% talletusbonus 100€ asti vain 5x kierrätyksellä! (min. kerroin 1,50)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Betstro on Malta Gaming Authority lisensoima: MGA/B2C/233/2013

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!