15.12. Valioliiga: Arsenal – West Ham | Vierasjoukkueen tasaisuus miellyttää

2021-12-15 22:00:00

West Ham +1

Panos
2/5

Valioliigassa pelataan myös keskiviikkona. Arsenal kohtaa West Hamin klo 22.00 alkaen.

Arsenalissa kuohuu

Arsenal joutui alkuviikolla jälleen kohun keskelle, kun joukkue ilmoitti että Pierre-Emerick Aubameyang menetti kapteenin nauhansa kurinpitomenettelyn vuoksi. Aubameyangin otteet kentällä ovat olleet vaisuja käytännössä koko kauden ja hyökkääjä ei ole Arsenalin kokoonpanossa ainakaan West Hamia vastaan. Kuuden viime ottelun saldo Arsenalilla on 3-0-3 ja joukkue on Valioliigassa kuudentena.

Aubameyangin poissaolo voi tehdä jopa hyvää Arsenalin pelille, vaikka parhaimmillaan hyökkääjä lähes pysäyttämätön olikin. Alexandre Lacazette ottanee roolia hyökkäyspäässä ja tammikuun siirtoikkunan aikana on mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu. Arsenalin vahvuus on viime viikot ollut puolustuspäässä Aaron Ramsdalen johdolla, ja hyökkäyspäässä tarvittaisiin lisää tehoja. Nähdyillä otteilla kuudes sija on ehdoton maksimi nyky-Arsenalille.

STS 100% talletusbonus jopa 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | STS.Bet Limited on Viron vero- ja tulliviraston lisensoima: HKT000053, HKT000054, HKL000347, HKL000348

West Hamin taso ei heittele

West Ham jäi turhauttavaan tasapeliin Burnleyn vieraana. Hyvän ja huonomman päivän ero on edelleen suuri, sillä toissakierroksella joukkue kaatoi Chelsean 3-2. Peruspalikat ovat kunnossa ja David Moyes on saanut hyvin tehoja irti kapealla materiaalilla pelaavasta joukkueesta. Kuuden viime ottelun saldo joukkueella on 2-2-2 ja sijoitus upeasti neljäs. Joukkue on pääsääntöisesti puolustanut hyvin, mutta todellinen vahvuus on ollut taitava keskikenttä ja Michail Antonio hyökkäyspäässä, joka on iskenyt jo kuusi osumaa.

West Ham on osoittanut kahden viime kauden aikana kuuluvansa sarjan parhaimmistoon ja joukkueella onkin selkeä kiusaajan rooli isompiaan vastaan. West Ham luottaa omaan tekemiseensä eikä taso heilahtele monen muun joukkueen tavoin otteluiden välillä. Ogbonna ja Zouma ovat poissa puolutuslinjasta, joka on iso menetys Arsenal-ottelun alla. Muita poissaoloja ovat Fredericks, Johnson ja mahdollisesti Cresswell.

Kuka iskee kotijoukkueen maalit?

Arsenalin taso on heitellyt rajummin, kun taas West Hamin otteet ovat tasaisempia. West Ham ei hyydy vieraissakaan vaan haastaa joukkueen kuin joukkueen vahvasti. Kotijoukkueen puolelta maalinteko aiheuttaa haasteita, kun taas vierasjoukkue pystyy tehoilemaan laajaltakin rintamalta. Alle 2.5 maalia on mielenkiintoinen pelikohde, mutta myös West Ham tasoitusvedolla kuulostaa mukavalta vaihtoehdolta.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006
BETINIA 100% talletusbonus 200€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | ROMIX LIMITED on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/486/2018

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

30€ kierrätysvapaa ilmaisveto uudelta verovapaalta vedonlyöntisivustolta

XLBet tarjoaa meidän lukijoille 30€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimusta!