23.5. Valioliiga: Arsenal – Brighton | Artetan miehistö elintärkeään voittoon?

Arsenal -0.5

Panos
3/5

Arsenal kovan paikan edessä

Arsenal ei ole kauden 1995-96 jälkeen pelannut yhtään kautta, jolloin se ei olisi mukana yhdessäkään kansainvälisessä kilpailussa. Tämän tapahtuminen on kuitenkin 25 vuoden jälkeen täysin mahdollista, sillä 37. kierroksen jälkeen Mikel Artetan luotsaama Gunners on Valioliigan yhdeksännellä sijalla.

Kaikesta huolimatta Arsenalilla on vielä mahdollisuus seitsemännelle sijalle, mikäli se nappaa täyden pistepotin kauden viimeisestä ottelustaan, ja jos Tottenham ja Everton eivät kykene voittamaan omia otteluitaan.

Gunnersin viime hetkillä nappaama voitto Crystal Palacesta oli seuralle todella arvokas, sillä vain sen ansiosta pohjois-lontoolaisilla on edes teoreettinen mahdollisuus eurokentille. Gabriel Martinelli vei Arsenalin 2-1 johtoon aivan ottelun loppuhetkillä, ja Nicolas Pepe kaunisteli lukemia muutama minuutti brassinuorukaisen maalin jälkeen upealla yksilösuorituksella.

Viimeisen kierroksen hoitaminen on hoitunut Arsenalilta vuosien saatossa hienosti, sillä joukkue on napannut täyden pistepotin 38. kierroksella yhdeksän vuotta putkeen. Tämän on tapahduttava myös sunnuntaina, sillä vain se voi edes jollain tapaa pelastaa Gunnersin kauden, joka ei ole sujunut odotusten kaltaisella tavalla.

Brightonilla ei ole enää panosta

Arsenalin panokset sunnuntain ottelussa ovat valtavat, mutta samaa ei voi sanoa Brightonista. Lokeilla on jo sarjapaikka varmasti taskussa, eikä sillä ole mahdollisuuksia eurosijoille. Panoksena on siis enää kunnia, eikä ottelulla ole sen suurempaa merkitystä valkosinipaidoille.

Brighton varmisti sarjapaikkansa jo muutama viikko sitten, mutta se on siitä huolimatta yltänyt erinomaisiin tuloksiin viime kierroksilla. Viime kierroksella Lokit kaatoivat hienosti Manchester Cityn 3-2 lukemin, ja sitä ennen Graham Potterin ryhmä pelasi 1-1 tasapelin vahvaa kevättä pelaavaa West Hamia vastaan.

Lokit saavat sunnuntain otteluun takaisin myös tärkeän pelaajan, kun kapteeni Lewis Dunk palaa kokoonpanoon kahden ottelun mittaisen pelikiellon jälkeen. Ranskalaishyökkääjä Neal Maupay on sen sijaan vielä pelikiellossa, eikä häntä Emiratesin nurmella päätöskierroksella nähdä.

Gunners nappaa pisteet itselleen

Arsenalille sunnuntain ottelu on elintärkeä, ja kun huomioon ottaa Tottenhamin ja Leicesterin päätöskierroksen vastustajat, on Gunnersilla täysi mahdollisuus yltää vielä eurosijoille. Motivaatioetu on selvästi isäntien puolella, kuten myös materiaalietu, jonka vuoksi Arsenalin voitto näyttää hyvin todennäköiseltä.

Arsenal ei ole voittanut viittä Valioliiga-ottelua putkeen sitten syksyn 2018, mutta sunnuntain ottelun lähtökohdat huomioon ottaen Artetan ryhmällä on tähän temppuun erinomaiset mahdollisuudet. Peleille napataan Arsenalin voittoa, jolle tarjotaan hyvää kerrointa.

Katso kaikki parhaat vedonlyöntibonukset suomalaiseen makuun!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100€ RISKITÖN VETO!

William Hill omaa pitkän kokemuksen ja loistavan pelialustan!