31.8. Valioliiga: Arsenal – Aston Villa | Vierasjoukkueen peli ei vakuuta

31.8.2022 klo 21:30

Arsenal yli 1.5 maalia

Panos
3/5

Valioliigassa pelit jatkuvat keskiviikko-iltana. Sarjakärki Arsenal kohtaa pelinsä kanssa tuskailevan Aston Villan klo 21.30 alkaen.

Arsenal kärjessä puhtaalla pelillä

Arsenal on Valioliigan kärjessä puhtaalla pelillä, ja joukkueen otteet kentällä ovat olleet hyvinkin rohkaisevia. Mikel Arteta on pystynyt peluuttamaan haluamaansa avauskokoonpanoa vain pienillä muutoksilla viilattuna, ja viime kaudella alkanut prosessi on selkeästi edennyt. Gabriel Jesuksen hankinta kärkeen oli seuralta loistava veto, ja Jesus on paljon muutakin kuin pelkkä maalintekijä, taitava brasilialainen osallistuu pelin tekemiseen myös alempana.

Arsenalilla on Valioliigan kolmanneksi nuorin avauskokoonpano, ja kauden aikana tiukkoja hetkiä varmasti tulee. Kauden neljä ensimmäistä ottelua ovat tuottaneet pelkästään voittoja, eivätkä vastustajat ole missään nimessä kuuluneet Valioliigan kärkipäähän. Tiukkoja paikkoja kauden aikana varmasti vielä tulee. Puolustuspeli näyttäisi joukkueella olevan tasapainossa, ja mm. Zinchenkon hankinta laitapuolustajaksi tuo aivan eri tavalla leveyttä joukkueeseen. Zinchenko lienee sivussa vielä Aston Villaa vastaan, muita poissaolijoita ovat Thomas, Elneny ja Nelson.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Villa ei löydä tasaisuutta tekemiseensä

Aston Villan alkukausi ei ole ottanut kunnolla tuulta siipien alle, ja joukkueen otteet kentällä ovat jättäneet haluamisen varaa. Saldo neljän kierroksen jälkeen on 1-0-3, ja maaliero on heikko 3-7. Villa on panostanut joukkueeseen viimeisen reilun vuoden aikana, kun Jack Grealishin lähtöä on paikattu Emiliano Buendialla ja Philippe Coutinholla. Hankinnoista huolimatta Aston Villan peli ei ole tarpeeksi laadukasta ja otteissa on aivan liikaa vaihtelua.

Aston Villan puolustaminen on pahimmillaan erittäin sekasortoista ja merkkausvirheitä tulee ottelusta toiseen. Joukkueen puolustus on helpohko sahata nopeilla palloilla rikki, puolustus aukeaa vaihtuvissa tilanteissa liian nopeasti. Etenkin vieraskentällä Villa on jäänyt liian usein aseettomaksi ja taipunut tappioon. Poissaolojakin on, Diego Carlos on sivussa yhdessä Tyrone MIngsin kanssa puolustuksesta.

Arsenal jatkaa tappioitta

Arsenalin kauden aloitus on ollut todella kova, ja joukkue on ansaitusti Valioliigan kärjessä. Joukkueesta huokuu laatu jokaisella pelipaikalla, ja etenkin keskikentän kolmikko Ödegaard-Martinelli-Saka pelaa korkealla tasolla illasta toiseen, Jesus tuo myös uhkaa hyökkäysalueella. Aston Villan prosessi on edelleen kesken, ja paineet uhkaavat kasaantua Steven Gerrardin harteille, viime kaudelta tuttua tason heilahtelua ei ole saatu kuriin. Kotivoitto tai vaihtoehtoisesti Arsenalin yli 1.5 maalia kelpaavat loistavasti vetoihin mukaan.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!