Vakiovihje: Vakio 1 lauantai 21.8.2021

2021-08-21 16:58:00

Vakio 1

@-

Panos
0/5

Veikkauksen Vakio 1 koostuu lauantaina seuraavista kohteista: Kohteet 1-5 Valioliiga ja 7-12 Mestaruussarja. Voit lukea ottelukohtaiset vakiovihjeet alta. Vihjerivin kokonaisuudessaan löydät artikkelin lopusta.

Kyseessä on bonuskierros. Vakion potti on 500 000€. 13 oikein -voittoluokkaan lisätään n. 250 000€.

1. Manchester City – Norwich (1)

Cityn kausi käynnistyi murheellisesti, kun se kärsi vierastappion Spursille. Lauantaina Cityzensillä on kuitenkin erinomainen mahdollisuus avata kauden voittotili, kun vastassa on yksi sarjan suurimmista putoajaehdokkaista.

Toissa kaudella Norwich kaatoi sensaatiomaisesti Cityn kotikentällään, mutta nyt vastaavan tapahtumisen todennäköisyys on lähellä nollaa. City on valtava voittajasuosikki, eikä sillä pitäisi olla mitään ongelmia kaataa Norwich selvin lukemin. Kupongille varma ykkönen.

2. Crystal Palace – Brentford (X2)

Kakkoskohteessa sarjanousija Brentford lähtee jahtaamaan pisteitä Crystal Palacen kustannuksella. Brentford kaatoi avauskierroksella Arsenalin 2-0 ja mahdollisuudet pisteisiin ovat hyvät myös Palacea vastaan.

Palace on kuitenkin yllätysvalmis joukkue, josta löytyy taitoa muun muassa Wilfried Zahan muodossa. Lähtökohdat ovat tasaiset ja tasapelin mahdollisuus on suuri. Napataan lapulle X ja 2.

3. Leeds – Everton (12)

Leeds oli avauskierroksella hätää kärsimässä, kun Manchester United nuiji Marcelo Bielsan suojatit peräti 5-1 lukemin. Lauantaina isännillä on kuitenkin oiva mahdollisuus kääntää kurssi, kun se saa vieraakseen Evertonin, joka voitti ensimmäisellä kierroksella Southamptonin. Vauhtia ottelusta tuskin tulee puuttumaan ja maalipaikkoja nähtäneen reilusti molemmissa päissä. Kupongille 1 ja 2.

4. Aston Villa – Newcastle (1X)

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa tappioilla. Newcastle pelasi West Ham -ottelun ensimmäisellä puoliajalla erinomaista jalkapalloa, mutta toisella 45 minuuttisella laadukas Hammers meni menojaan.

Villa lähtee laadukkaamman materiaalinsa ansiosta selvänä suosikkina lauantain otteluun, mutta puolustuspään haavoittuvaisuus nostaa kysymysmerkkejä ilmaan. Peleille 1 ja X.

5. Brighton – Watford (1)

Vitoskohteessa vastakkain ovat joukkueet, jotka molemmat mättivät avauskierroksella reilusti maaleja. Watford oli omassa sarja-avauksessaan ajoittain todella pirteä, mutta loppujen lopuksi pelin laatu ei riittänyt pisteisiin.

Brighton on kurinalainen joukkue, josta löytyy myös laatua aivan eti tavalla Watfordiin verrattuna. Uskomme isäntien nappaavan lauantain ottelusta rutiinivoiton, jonka myötä lapulle valitaan varma ykkönen.

6. Fulham – Hull (1)

Fulham johtaa Englannin Mestaruussarjaa kolmen kierroksen jälkeen. Kolmesta matsista on taskussa kolme voittoa, eikä voittoputken jatkumiselle pitäisi olla esteitä lauantainakaan.

Viime kaudella Valioliigasta pudonneet isännät ovat materiaalilta ja pelilliseltä laadultaan vähintään muutaman napsun Hullia parempi joukkue. Kupongille ruksitaan varma ykkönen.

7. Blackburn – WBA (X2)

WBA lähtee pitkävetokertoimissa pienenä suosikkina otteluun, mutta helpolla Blackburn ei vieraissa tule kaatumaan. Molemmilla joukkueilla on kahden ottelun jälkeen saldona voitto ja tappio, eikä joukkueiden välillä ole suurta eroa muiltakaan osin.

Vierailijat ovat kuitenkin hieman illan isäntiä kokonaisvaltaisempi joukkue, jonka vuoksi pelimerkit pelataan heidän kautta. Kupongille kakkonen tasurivarmistuksella.

8. Bournemouth – Blackpool (1)

Sarjanousija Blackpool on pelannut alkukauden aikana kolme ottelua, eikä se ole onnistunut tekemään yhteensä kuin yhden maalin. Sen sijaan Bournemouthin kausi on käynnistynyt paremmissa merkeissä, sillä se ei ole hävinnyt vielä otteluakaan.

Isännät lähtevät selvinä voittojasuosikkeina otteluun ja Blackpoolin täytyy pystyä venymään melkoiseen ihmeeseen, mikäli se mielii pisteitä ottelusta napata. Kupongille varma ykkönen.

9. Sheffield U – Huddersfield (1)

Valioliigasta viime kauden päätteksi pudonneen Sheffieldin kausi on lähtenyt käyntiin nihkeästi. Joukkue ei ole onnistunut tekemään vielä maaliakaan, eikä pisteitä kahdesta ensimmäisestä ottelusta ole kertynyt kuin yksi. Huddersfield sen sijaan on avannut jo voittotilinsä – sillä on kolmen ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä.

Maalittomuudestaan huolimatta Sheffield on pelannut varsin hyvää jalkapalloa ja vahvan materiaalin ansiosta esitysten voi odottaa paranevan myös jatkossa. Uskomme isäntien avaavan voittotilin lauantaina, jonka myötä kupongille ruksitaan jälleen varma ykkönen.

10. Derby – Middlesborough (X2)

Middlesborough lähtee vierasotteluun pienoisena suosikkina, mutta Derby on toki yllätysvalmis joukkue. Molemmilla joukkueilla on kolmen ottelun jälkeen kasassa neljä pistettä, mutta jos tulokset suhteuttaa joukkueiden kohtaamien vastustajien tasoon, on Boro ollut selvästi parempi.

Myös materiaaliero puoltaa vierailijoiden mahdollisuuksia ja myös me pelaamme merkkimme Boron kautta. Kupongille X ja 2.

11. Luton – Birmingham (1X)

Luton on pelijakauman perusteella selvä voittajasuosikki, ja sitä se on myös meidän papereissa. Luton on pelannut alkukauden aikana laadukasta jalkapalloa ja se on pelannut kolmeen otteluun kaksi nollapeliä.

Birmingham sen sijaan on esiintynyt todella sekavasti, vaikka joukkueen materiaalissa riittää potentiaalia selvästi parempiin esityksiin. Peleille otetaan 1 ja X.

12. Stoke – Nottingham (1)

Sarjassa toisena oleva Stoke lähtee jahtaamaan pisteitä Nottingamia vastaan, joka ei ole onnistunut nappaamaan kahdesta ensimmäisestä ottelustaan pistettäkään.

Vierailijoiden esitykset ovat olleet heikkoja, ja kun huomioidaan vielä Stoken selvästi laadukkaampi materiaali, olisi mikä tahansa muu tulos kuin isäntien voitto suuri yllätys. Ruksitaan lapulle ykkönen.

13. Cardiff – Millwall (1)

Millwal ei ole onnistunut vielä voittotiliään avaamaan, mutta muutama tasapelipiste sillä on kasassa. Myös Cardiff on pelannut muutaman tasurin, mutta se on onnistunut nappaamaan myös yhden voiton.

Walesilaiset isännät ovat kotinurmellaan selviä voittajasuosikkeja, ja myös me uskomme Cardiffin mahdollisuuksiin. Kierroksen viimeiseen kohteeseen ruksitaan varma ykkönen.

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!