29.8. US Open: Vihjeet, ennakot ja vedot miesten ja naisten turnauksien ensimmäiseen päivään

29.08.2022 klo. 23:00

Draper - Ruusuvuori: Yli 38.5 peliä

Panos
2/5

Kalenterivuoden viimeinen Grand Slam käynnistyy tulevana maanantaina, kun US Open lyödään käyntiin ensimmäisen kierroksen otteluilla. Sekä miesten että naisten turnauksissa riittää paitsi mielenkiintoa, myös otteluita, joita pelataan avausviikon aikana kymmeniä päivittäin.

Pitkävetovihjeet -sivusto ottaa nyt katsauksen pääkaavion ensimmäisen turnauspäivän parhaisiin kohteisiin, jotka voi lyödä sisään jo nyt.

Miesten ottelut US Openissa pelataan tuttun tapaan paras viidestä -formaatilla, kun taas naisten puolella jatkoon pääsyyn riittää kaksi erävoittoa. Alta voit katsoa kaikki vihjattavat matsit ja siirtyä suoraan mieluisen matsin kohdalle, tai jatkaa lukemista järjestyksessä:

Tasaista vääntöä tiedossa

Jack Draper – Emil Ruusuvuori (Yli 38.5 peliä, 1.95, 2/5)

Kahden nuoren pelaajan kohtaaminen on aina mielenkiintoista, varsinkin tässä tapauksessa, kun vastassa ovat hyvin tasaväkiset pelaajat. Emil Ruusuvuori päihitti kesäkuussa Jack Draperin nurmella suoraan kahdessa erässä, mutta tästä huolimatta loistavan kesän pelannut britti lähtee maanantain koitokseen pienenä suosikkina. Kahden aggressiivisen baselinerin kohtaamisesta on odotettavissa hyvin tasainen mittelö, ja on vaikea nähdä, että kumpikaan pelaajista pystyisi ottelua hoitamaan selvin lukemin.

Vaikka Draper on ollut esiturnauksissa selkeästi Ruusuvuorta parempi, on suomalaispelaajalta lupa odottaa parempia otteita New Yorkin nopeilla kentillä, jotka sopivat Ruusun pelityylille erinomaisesti. Paras pelivalinta otteluun on pelioveri 38.5 pelin linjalla, jolle tarjotaan oikein maukasta 1.95 kerrointa.

Benjamin Bonzi – Ugo Humbert (Yli 39.0 peliä, 1.94, 2/5)

US Openin avauskierroksella päästään seuraamaan myös kahden ranskalaispelaajan välistä mittelöä, kun hieman yskähdellen viime aikoina pelanneet Benjamin Bonzi ja Ugo Humbert kohtaavat toisensa. Kevät- ja kesäkaudella lupaavia otteita esittänyt Bonzi on voittanut tällä kaudella kovalla alustalla vain kuusi ottelua, ja US Openin esiturnauksista voittoja kertyi vain kaksi.

Myöskään Humbertilla ei ole juuri kulkenut, sillä viime kauden sensaatiopelaaja on pudonnut kuluvan kalenterivuoden aikana ATP:n päätasolta Challenger-tourille, eikä pelaamisen taso ole liikaa vakuuttanut. Potentiaalia Humbertilta kuitenkin edelleen löytyy, ja hän pystyy taistelemaan voitosta Bonzia vastaan, joka ei ole ollut viime viikkoina parhaimmillaan.

Myös tähän otteluun kannattavin pelivalinta on pelioveri, sillä lähtökohdat ja pelaajien voimasuhteet huomioiden ottelusta on odotettavissa vähintään nelieräinen. Kupongille siis o39.0 peliä Pinnaclen 1.94 kertoimella.

MR GREEN 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimustaLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Mr Green on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006

Ennakkosuosikit pitävät pintansa

Sebastian Korda – Facundo Bagnis (Korda -2.5 erää, 1.90, 1.5/5)

Jenkkipelaaja Sebastian Korda saa kotiyleisön edessä vastaan Facundo Bagniksen, jonka pitäisi olla lupaavalle Kordalle vain suupala. Kordaa on jo pitkään pidetty yhtenä ATP Tourin lupaavimmista pelaajista, mutta sitä todellista läpimurtoa huipulle on saatu vielä odotella. Nyt Kordalla on kuitenkin erinomainen mahdollisuus lyödä itsensä tennisfanien sydämiin, kun suotuisan kaavion ansiosta isokokoisella jenkillä on hyvä mahdollisuus edetä jopa puolivälieriin asti.

US Openin esiturnauksissa Korda näytti jo väläytyksiä kyvyistään kun hän kaatoi muun muassa Grigor Dimitrovin, Karen Kachanovin ja Frances Tiafoen. Mikäli hän pelaa edes lähellä kyseisten otteluiden tasoa karsintojen kautta USO:n pääkaavioon mukaan päässyttä Bagnista vastaan, on ottelu nopeasti ohi.

Argentiinalaispelaaja ei pysty haastamaan Kordaa oikeastaan millään osa-alueella, ja peleille kelpaakin Kordan voitto -2.5 erätasoituksella, joka maksaa panoksen takaisin 1.90 kertaisesti.

Coco Vandeweghe – Maryna Zanevska (Vandeweghe -2.5 peliä, 1.80, 2/5)

Parhaimmillaan maailmanlistan yhdeksännellä sijalla ollut Coco Vandeweghe on kärsinyt viime vuosien aikana todella monista loukkaantumisista, mutta nyt jykevärakenteinen jenkki alkaa vihdoin olla kunnossa. Vandeweghe näytti väläytyksiä entisestä tasostaan jo kesän nurmiturnauksissa, mutta kovinta suorittamista jenkiltä nähtiin elokuun puolivälissä Concordin WTA-turnauksessa, jonka Vandeweghe voitti.

Vahvana syöttäjänä tunnettu Vandeweghe lähtee avauskierroksen otteluun selvänä ennakkosuosikkina, kun vastassa on vain kerran aikaisemmin US Openin pääkaaviossa pelannut Maryna Zanevska. Belgialaispelaaja on Vandewegheä monipuolisempi pelaaja, mutta hän ei ole koskaan ollut nopeilla alustoilla vahvimmillaan.

Jos Vandeweghe saa syöttöpelinsä kulkemaan, ja pystyy pelaamaan edes puolittain yhtä aggressiivisesti kuin Concordissa, on vaikea nähdä, miten palloralleihin nojaava Zanevska pystyisi hänen tulituksensa haastamaan. Peleille napataankin Vandewegheä -2.5 pelin tasoituksella, jolle tarjotaan 1.80 kerrointa.

BET365 50€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisvetoLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

100% talletusbonus 100€ asti uudelta vedonlyöntisivustolta

Slotimo tarjoaa meidän lukijoille 100% talletusbonuksen 100€ asti vedonlyöntiin!