22.10. UFC 280: Charles Oliveira – Islam Makhachev | Kuka kruunataan mestariksi?

22.10.2022 Klo. 23:15

Charles Oliveira voittaa lopetuksella

Panos
1.5/5

UFC 280 -tapahtuma mitellään lauantaina Abu Dhabissa. Charles Oliveira (33-8-0) saa pääottelussa vastaansa Islam Makhachevin (22-1-0). Kyseisen kamppailun voittaja kruunataan kevyensarjan mestariksi, joten panokset tässä matsissa ovat katossa.

Oliveira altavastaajana

Charles ”do Bronx” Oliveira lähtee illan kamppailuun kertoimien valossa altavastaajan paikalta, mutta todellisuudessa Oliveira ei missään nimessä ole altavastaaja. Oliveira voitti Michael Chandleria vastaan kevyensarjan tittelin itselleen vuonna 2021, mutta edellisessä matsissaan Oliveira menetti vyönsä, vaikka onnistui Justin Gaethjen voittamaan – Oliveira missasi painon 0,5 paunalla, jonka takia mestaruusvyötä hänelle ei voitu antaa – vaa’an toimivuudesta käytiin kiivasta keskustelua, kun oikeastaan melkein jokainen ottelija oli kyseisellä kortilla ”ylipainoinen”.

Oliveira on voittanut urallaan 33 matsia, joista 30 on tullut lopetuksella, tyrmäyksellä tai teknisellä tyrmäyksellä. Oliveira pitää ennätystä lopetusvoittojen suhteen koko UFC:n osalta, ja häntä voidaan kutsua yhdeksi parhaimmaksi ottelijaksi matossa koko organisaatiossa. Tällä hetkellä Oliveira on 11 tappelun voittoputkessa, ja seuraavalla voitolla se olisi tasoissa kevyensarjan pisimmässä voittoputkessa yhdessä Khabib Nurmagomedovin sekä Tony Fergusonin kanssa. Charles Oliveiralta löytyy kaikki avaimet voittoon, kun vastaan asettuu Sambo-taustainen painija nimeltään Islam Makhachev.

Uberlucky 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>Vain uudet pelaajat. Kierrätysvaatimus 4x. Minimikerroin 1,80. Minimitalletus 20€. Kierrätysaika 30 päivää.

Makhachev ensimmäistä kertaa isossa testissä

Islam Makhachev on hävinnyt ainoastaan yhden matsin urallaan, mutta vastustajat ovat olleet heittämällä heikompia kuin esimerkiksi Oliveiralla. Makhachev ei ole käytännössä otellut tämän hetken top 10 -listalta ainuttakaan ottelijaa vastaan, kun taas vuorostaan Oliveira on kohdannut kaikki top 5 -ottelijaa ja voittanut nämä. Bobby Green, Dan Hooker, Thiago Moises ja Drew Dober ovat neljä edellistä, jotka Islam on voittanut. Kuinka paljon haippia Makhachev saa sen takia, kun Khabib Nurmagomedov on Islamin mukana kaikkialla? Olisiko Makhachev edes ottelemassa tittelistä, jos Khabib ei olisi mukana kuvioissa?

Islam on todella taitava ottelija, siitä ei pääse mihinkään, mutta mestaruusottelu irtoaa todella helpolla CV:llä. Nyt ensimmäistä kertaa Makhachev joutuu uimaan todella syvissä vesissä ja yhteenkään virheeseen ei ole varaa. Sambo-taustainen Islam haluaa ottelun varmasti viedä omiin nimiinsä matossa, sillä hän on eliittitason painija. Oliveiraa vastaan on kuitenkin aina riski lähteä mattoon, sillä lukkojen ja lopetuksien vaara on todellinen. Islam on pystyottelussa selkeästi Oliveiraa perässä, joten tästä tulee erittäin mielenkiintoinen kamppailu.

Oliveiran kerroin mahdotonta sivuuttaa

Oliveiran kerroin on aivan liian suuri todennäköisyyksiin nähden. Charles on käynyt silmäleikkauksessa, ja ensimmäistä kertaa urallaan hän näkee kunnolla oktagonissa – on hienoa nähdä, kuinka paljon se helpottaa Oliveiraa hahmottamaan etäisyyksiä pystyottelussa. Charles on tästä kaksikosta enemmän kokonaisvaltaisempi ottelija. Oliveira on pystyssä huomattavasti parempi ottelija, mutta mattoonkaan hän ei pelkää mennä – UFC:ssä Oliveira on napannut 16 submission-voittoa, joista ainoastaan neljä on tullut oman alasviennin jälkeen. Kysymys kuuluukin, että kannattaako Oliveira viedä mattoon?

Islam on meinannut urallaan jo muutamaan giljotiiniin jäädä loukkuun, mutta vastustajien taito matossa on loppunut kesken kaiken. Oliveira on vaarallinen giljotiininsa kanssa, eikä hän samalla tavalla tunaroi paikkojaan lopettaa ottelua kuin muut. Islamilla ei ole yhteenkään virheeseen varaa matossa, sillä muuten nukkumatti on tulossa kylään. Oliveiran voitolle lopetuksella, eli tyrmäys, tekninen tyrmäys tai luovutusvoitto tarjotaan äärimmäisen herkullista kerrointa, johon tartumme.

BET365 Ilmaisveto VAIN 5€ minimitalletuksella ja maailman paras live-vedonlyöntiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Hillside (Sports) ENC on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/531/2018
BETHARD 100% talletusbonus 100€ astiLue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Bethard Group Limited on MGA:n lisensoima: MGA/B2C/312/2015
WILLIAM HILL 100€ ilmaisveto (EI SUOMALAISILLE)Lue ArvosteluPELAA>>18+. Säännöt ja ehdot voimassa | Pelaa vastuullisesti | Peluuri.fi | Evoke Gaming Ltd on MGA:n lisensoima: MGA/CRP/121/2006-01

Laadukkaat vedonlyöntibonukset luotettavasti ja turvallisesti löydät Bonusvedot.comista!

HALUATKO LISÄPOTKUA PELIKASSAAN?

Tsekkaa parhaat vedonlyöntibonukset meiltä!

ETUSIVU
VIHJEET
BONUKSET
HAE

PARHAAT KERTOIMET JA KORKEIMMAT PANOSRAJAT VALIOLIIGAAN!

Pinnacle tarjoaa maailman parhaat kertoimet ja korkeimmat panosrajat moneen eri lajiin ja sarjaan!